Öneri Olması gerekenler

gentleman

Üye
1-Karakterin leveline göre ölünce kaybettiği exp miktarı da değişmeli Karakterin leveli arttıkça ölünce kaybedilen exp miktarı azalmalı.
2-Kostümler süresiz olmalı
3-Ya karakterler büyüsün yada kamera yaklaşsın.
4-Canavarların renkleri mat değil daha canlı olmalı diğer oyundaki gibi renklilik oyunu güzelleştiriyor.
5-Oyundaki yazılar biraz daha iri olmalı
6-Oyunda yeşil tonlar hakim bunu kırmak için farklı renklerde ağaçlar mantarlar sarmaşıklar çiçekler taşlar ve nesneler kullanılabilir. Renkli ışıldayan taşlar nesnelerde gece modunda oyunun çok daha güzel görünmesini sağlıyor. Diğer oyunu bu kadar güzel yapan şeyde aslında rengarenk bir görüntüde olması.
7-İri yarı canavarların hareketleri daha yavaş küçük canavarların hareketleri daha hızlı olmalı

Son düzenleme:

Eothain

Üye
1. Olaya katılmıyorum hocam tam tersine level yükseldikçe giden exp artmalı
2.Kostümler süresiz olmalı bende katılıyorum.
5. Arayüz çalışması yapılır muhtemelen siz ayarlayabilirsiniz openbetada

Pitou

Üye
Kostümler Süreli olmalı bence yoksa firma hiçbir türlü gelir elde edemez. Buda firmaya büyük zarar verir ve oyunu geliştirmelerini çok yavaşlatır.

Uçan Zürafa

Üye
1. Evet haklısın.
2. Sonra oyun 1 haftaya kapansın. Oyun Free2play dedik diye de her şeyi beleş yapmanın alemi yok. Şirketin bir yerden para kazanması lazım.

Ve geriye kalanlar: Bunlar kişiye göre değişen durumlar. Sen göremiyorsun, okuyamıyorsun ya da şeçemiyorsun diye koskoca oyun senin, benim isteklerime göre şekillenmez. Ki zaten bu ayarların bazıları oyun içi ayarlarda var.

gentleman

Üye
Oyun içinde kostüm alım satımı olur buda bir nevi oyuncunun oyun parası almasını sağlar. diğer oyundan gelir elde edilebildiği için herşeyi paralı ve süreli yapabiliyor.

404Zero

Üye
Bence bu konuya net bir çözüm getirelim aynı kostüm hem sınırsızı hem de sürelisi satılsın maddi durumu zayıf olanlar da ala bilsin misal bir öğrenci sırf bir kostüm almak için 100 tl para ödemek istemez 30 günlük 1 haftalık gibi sürelisini alıp daha uyguna almış olur. ayrıca sürekli aynı görünümden sıkılan insanlarda var mesela ben sıkılırım 30 gün bi kostümle oynarım sonra başka bir 30 günlük kostüm alırım. gibi

kostüm dışında renk paketi de satılmalı bence giydim zırhın renklerini kedimce ayarlayım örnek vermek gerekirse warframe oyununu vere bilirim orda renk paletleri satılıyordu kullandığımız warframein renklerini oyuncu kendi zevklerine göre yapıyordu.

Son düzenleme:

AHMET

Üye
Bence bu konuya net bir çözüm getirelim aynı kostüm hem sınırsızı hem de sürelisi satılsın maddi durumu zayıf olanlar da ala bilsin misal bir öğrenci sırf bir kostüm almak için 100 tl para ödemek istemez 30 günlük 1 haftalık gibi sürelisini alıp daha uyguna almış olur. ayrıca sürekli aynı görünümden sıkılan insanlarda var mesela ben sıkılırım 30 gün bi kostümle oynarım sonra başka bir 30 günlük kostüm alırım. gibi
zamana bağlı kostüm olayı tamamen saçmalık,koleksiyoner tarzı oyuncuyu bitirir ve tamamen para tuzağı olduğu çok açık,birkaç set karıştırarak kendi set çalışmanı yapmanı önler,aralıklarla güncellenen set skalası daha mantıklı

404Zero

Üye
zamana bağlı kostüm olayı tamamen saçmalık,koleksiyoner tarzı oyuncuyu bitirir ve tamamen para tuzağı olduğu çok açık,birkaç set karıştırarak kendi set çalışmanı yapmanı önler,aralıklarla güncellenen set skalası daha mantıklı
bende onu demeye çalışıyorum koleksiyon yapmak isteyen sınırsız da ala bilmeli misal x bir kostüm (300Rise puanı) ile satılıyor ayı kostümün 30 günlük (150Rise puanı) ile satılır 7 günlük (90Rise puanı) ile satılırsa herkes mutlu olmuş olur aynı görüntüden sıkılan insanlar süreli satın alır hepsi olsun diyen adam sınırsız alır.

Assassin

Üye
Süreli kostüm çözümü basit. %1-%2 atak arttıran özellik koyarsın süreli yaparsan mis gibi

Toromann54

Üye
Kesinlikle renkler daha canlı olmalı katılıyorum

ama kostümler kesinlikle süresiz olmamalı

AHMET

Üye
bende onu demeye çalışıyorum koleksiyon yapmak isteyen sınırsız da ala bilmeli misal x bir kostüm (300Rise puanı) ile satılıyor ayı kostümün 30 günlük (150Rise puanı) ile satılır 7 günlük (90Rise puanı) ile satılırsa herkes mutlu olmuş olur aynı görüntüden sıkılan insanlar süreli satın alır hepsi olsun diyen adam sınırsız alır.
season pass yapacağız diyorlar,en mantıklı açıklama pubgde olduğu gibi levella pass olayı,herkesin ulaşabildiği achievemnet kasarak level atlanan pass ama season passi satın alan kişinin yüzde 10 pass için exp arttırımı ve her 5 level da extra bir ödül daha gibi,hem insanları online tutabilirler hem de para yatıranla yatırmayan arasındaki farkı açmazlar.45 tane farklı para olayı yerine herşeyi bir season pass altından yönetebilirler

Mis gibi çözüm yazıyorum buraya beğenmiyorsunuz. Bak geliştiriyim hatta kostümleri rarity şekilde yapsınlar uniq kostümler %4-5 atak versin mesela ama daha pahalı olsun gibi
ne dersen de ,parası olan oyuna ne kadar etki ederse o kadar çekilmez olur,her fikrinde oyundaki güç farkını açmaya çalışıyon sen.bu sektörde işler öyle yürümüyor,bu çoğu oyuncuyu iter

oyun açılınca senle bir parti kuralım ya senin sohbet muhabbet sarar :D
olabilir,clan kuracağım zaten bizim ekiple,alırız seni de takılırız

Assassin

Üye
ne dersen de ,parası olan oyuna ne kadar etki ederse o kadar çekilmez olur,her fikrinde oyundaki güç farkını açmaya çalışıyon sen.bu sektörde işler öyle yürümüyor,bu çoğu oyuncuyu iter
Yönetim ne kadar çok kazanırsa o kadar çok çalışan alır işe. İstediğimiz şeyler daha hızlı olur.

404Zero

Üye
black desert oyununun büyük sükse kaybetmesinin sebebi bu zaten pay to win e döndü oyun daha doğrusu bunu yapanlarda oyunculardı ve çok fazla oyuncu kaybetti ve eskisi gibi toparlıyamadı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt