Öneri / Epik İtemler için ( Exp-Hepa ) Özelliğinin Gelmesi

caen34

Üye
Merhabalar,

Bildiğiniz üzere oyunda ROW ' un gelmesi ile başlayan bol sayıda epik item mevcut. Aynı zamanda slotların dolu dolması ve AH'de sürekli KS olması nedeniyle fiyatlar önünü alamayacak şekilde düşüyor ve düşmeye devam edecek gibi. İşte bunu durduracak bir özellik yakın zamanda gelmeli yoksa gidişat iyi gözükmüyor. Önerim şudur;

Örneğin; 1 karakter 5 arch sword + craft materyalı + bir miktar gold ile birlikte birleştirme yapabilir ve %5 / %10 ihtimalle Extra Özellikli Arch Sword kazanabilir.

Bu şekilde bir sistemin getirilmesi takdirinde hem epik item pazarı canlanacak hem meslek sahibi insanlar tekrar oyuna dönecek hemde oyunda fazlaca bulunan gb silenecektir.

Oyunun birlikte gelişmesi için desteklerinizi rica ederim.

İyi Oyunlar,

RickSancheZz

Üye
ekstra özellikli weapon ve armorlar için henüz aktif olmayan rün sistemi var.

caen34

Üye
Evet dediğin doğru ancak Rün sistemi dışında bir sistem. Yalnızca epik silahlar için + posion, +light. bonus için

TheZK

Üye
Güzel yöntem. Ben craft ilk geldiğinde bu mantıkla ilerler diye düşünüyordum. Hazır epik silah alınır, craft malzemeleri ile birleştirilir, olumlu ya da olumsuz sonuç ile ya item yok olur ya da güçlenir upgrade mantığı yani. Ama 0'dan eşya üretimi bana biraz mantıksız geliyor. Eşya üretimi yerine geliştirimi oyun içi ticareti de farmı da etkiler, DV'deki farmcı artacağı için BP kasan insanların da hoşuna gider. Yani tek bir değişiklik ya da ekleme oyunu güzel bir şekilde canlandırır.

caen34

Üye
Tamamen oyunun piyasasına müdahale edecek hem de DV de canlılığı arttıracak bir proje. Hatta ilgili craft malzemeleri sadece DV toplanabileceği bir sistem bile eklenebilir. Sesimizi duyuralım.

Oyun için Ticket ID: 234472

Desteklemek için ticket ıd referans gösterip oyun içi bilet açabilirsiniz. Bu sayede dikkat çekecektir.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    117.7 KB · Görüntüleme: 26

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt