Öneri Öneri

ozy395

Üye
Alfa sürecinde bizden beklentinizlerinizin farkindayiz. Büyük bir cogunlukta elinden geleni yapiyor bu konuda süphesiz. Benim sahsi önerim : Exp konusunda büyük bir artis olmali suan cünkü bu gün bile oyuna girip deneyimlemek isteyenler oluyor lakin bilindigi gibi tek basina cok zor .
İtem konusunda : Sagda solda droplar konusunda yeterince bilgi var zaten ama oyunun en önemli özelliği RÜN konusunda yetersiz. Bence herkes Basic-Rare-Epic-Legendary rünleri deneyebilmeli bunun icinde Önerim şudur: 1 lvlden itibaren görevlere Seviyelerine göre rünleri eklerseniz . Sonuc olarak herkes bütün görevleri yapmis olur ordan aldigi rünleri deneme sansi da olur . Oyunun cok yönlülügünden faydalanarak kendine has RÜN'lü kiyafetelerini silahlarini kendine has ayarlayabilir.
Böylelikle Dupe itemlerle insanlarin Death valley' de silah kiyafet rün vs kasmasina mani olan . ALFA sürecinin mantigini kavrayamamis insanlarin da bir nebze önüne gecilmis olur. Eksik söyledigim bir sey veya yanlis söyledigim birsey varsa Yorumlarinizi bekliyorum.

ANGEL

Üye

konuma destek verebilirsin dostum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt