İstek "ONLY PVE" 2 adet skills önerisi

huseyin35

Üye
Öncelikle neden yeni skil eklemek gerekiyor?

1) Yenilik,
2) Örn zindana giriyorsun karşında 5 yaratık var, esas duruşa geçmişler. Sıralayla tek tek kesiyorsun. Diğer yaratıklar seni izliyor. Sıra ne zaman bana gelecek diye bakıyor.

Asassians

Kayarak vurma alan hasarı

1 veya 2 skill eklenmesi gerekiyor. Skill özelliği şöyle olacak. Yaklaşık 4 metre bıçaklar önde yerde kayarak ileri savrulacak. İçinden geçtiği tüm yaratıklara damage vuracak. Skill yalnızca moblar üzerinde çalışacak. Diyelim dipdibe 5 yaratık var, hepsine birden vuracak. Tek tek mob kesmek ile aynı anda 5-10 mob kesmek arasında büyük haz farkı var.

Warrior-tank-berserker

Zincir atma ve asılıp yanına çekme

Çoğu oyunda olan bir özellik, zinciri atacak çekecek hop mob yanına gelecek. Tabi tek zincir olmayacak maksimum yakındaki 5 yaratığa bu skili aynı anda atıp tek bir noktada toplayabilecek. Bu topladığı noktaya mage veya asas söylediğim skill ile tüm moblara birden damage vurabilecek.
Tabi bu skill de yalnızca moblara karşı kullanılabilecek.

Not: Yalnızca bu iki skill ile, en fazla 1 gün sürecek çalışma ile bu 2 skilin eklenmesi ile oyundaki pve zevki, zindan zevki 5 kat artacaktır.

Son düzenleme:

HERO

Üye
Güzel fikirler, bence her classin PVE de Alan skilleri olmasi gerekiyor.
Misal Paladinler (Battle Priest) özelikle de unutulmasin

Anilchan

Üye
Asas gibi sınıfların alan skilli olmasını istemiyorum ben bazı sınıfların amacı tek rakibe yüksek hasar vermektir toplu damage atmak değildirç

huseyin35

Üye
Asas gibi sınıfların alan skilli olmasını istemiyorum ben bazı sınıfların amacı tek rakibe yüksek hasar vermektir toplu damage atmak değildirç
Birkaç mmo harici o dediğiniz kalmadı, pvp'de yine dediğiniz gibi olsun fakat pve'de yani yaratıklara karşı oyun zevkini çok düşürüyor. Zindana girdini diyelim 50 yaratık var 50'sine de tek tek aynı komboyu yapmak insanı bayıyor, ya da exp kasarken acayip derecede baygınlık geliyor insana.

Düşünsenize zindana giriyorsunuz irili ufaklı çeşit çeşit 500-1000 mob var, 10'ar 10'ar ya da 20'şer 20'şer saldırıyorsunuz ve hepsi de size saldırıyor kovalıyor vs. Ciddi mana da oyun zevkini şuanki haliyle bile en az 3 katına çıkaracak bir öneri bu. yalnızca 2 skill eklenecek ve boss'lar hariç bu skilleri kullanarak ilerleyeceksiniz. Zindana girince hepsi saldıracak size daha az vurcaklar ama sayıları da daha fazla olacak. Film seyreder gibi yanındaki aynı yaratığı keserken seni izlemicekler. Senin ileri gitmene engel olmaya çalışıyor gibi hareket edecekler.

1 haftalığına eklesinler, solo dungeon yaratık damageleri 6 kat azaltılıp, zindan içerisindeki moblar 4 kat artırılsın bu 2 skill eklensin sonra oylama yapalım, %80 üzeri kalsın demezse ben bir şey bilmiyorum.

X A

Üye
Sadece dungeonlarda kullanılabilir olacaksa ben varım bu yeniliğe.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt