Optimizasyon Gelişti mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XİARA

Üye
Şimdi sizlere bir şey sormak istiyorum burada. Oyunun ilk açıldığı ay ben aynı bilgisayarımın daha sorunlu, fanları temizlenmemiş vs. Hali ile pkda 40 fps alıyordum, ve oyun neredeyse ağzına kadar doluydu. Yani oyunu oynamama yetecek bir performanstı bu. Bugün orta monu bossuna oynadıüımızda, 1080 ti sistemli bilgisayarım 0 fps gördü. Evet bildiğiniz 0 fps, bazı yerlerde 10 fps olduğu oldu. Şimdi ben soruyorum arkadaş, hangi optimizasyon gelişti bu oyunda ? Geliştiyse de benim sistemimde mi gelişmedi ?

Balerion

Üye
85captan önce ýapılan son iki çalışma optimizasyonu epey yükseltmişti. 160-170 fps görüyordum. Kalablık yerlerde 50, partiyle slotta 85-90 fps alıyordum. Ping 10du.

85 cap geldikten sonra ping 25 oldu. Kalabalık yerlerde 15 fps, slotta 30, max 60 fps şeklinde düşüş oldu. Bu noktada 1 yıllık çalışmalar boşa gitti yine bşa döndük diye düsündum ama akabinde yapılan çalışmalar sonucu mevcut durumda kalabalıkta 40, slotta 70, max 140 fps alıyorum. Yani evet biraz gerileme oldu ama oyuncu sayısı yüksek belki ondandır diyorum. Bide nedense ping düştü 4-5 ping ile oynuyorum

BySavas

Üye
Grafikler acayip gereksiz, malum oyunda uzaktaki karakteri ultra hd görürken, bu oyunda uzaktaki karakteri mario gibi görüyorum daha doğrusu hiçbirşeyi gözükmüyor.
ne gerek vardı bu kadar grafikli yapmaya.

gamion596

Üye
Grafikler acayip gereksiz, malum oyunda uzaktaki karakteri ultra hd görürken, bu oyunda uzaktaki karakteri mario gibi görüyorum daha doğrusu hiçbirşeyi gözükmüyor.
ne gerek vardı bu kadar grafikli yapmaya.
+1 üstelik mmorpg olan bir oyun bu ne kadar grafik ve optimizasyon az olursa o kadar oyuncu sayısı artar bir tek benim çevremde bile bu oyun kastığı için denemeyen deneyemeyen var keşke böyle olmasa en azından unreal engine 5 ile çıkmasaydı da bu kadar grafilk+ sistem istemeseydi

Opus Magnum

Üye
Arkadaşlar bu oyunun şu anki grafikleri downgrade yemiş hali, inanmayanlar tanıtım videolarını izlesin. Şimdiyle kıyasladığında leş gibi kalıyor güncel grafikler. Ayrıca optimizasyon rezil durumda. Kalabalık ortamda 16 çekirdekli işlemcim olmasına rağmen giriş seviyesi ekran kartım tam yüke ulaşamıyor ve gpu usage dalgalanması görüyorum. Artık kaynak kodları mı yollarsınız, başka bir yol mu bakarsınız bilmiyorum ama sorun sanki temelde UE de yatıyor gibi.

RickSancheZz

Üye
şuan crsah hataları, oyun donmaları, teleport sorunları çok fazla, ama fps bakımından 8 ay öncekine göre çok fark var, baya düzeldi

zeroman

Üye
85captan önce ýapılan son iki çalışma optimizasyonu epey yükseltmişti. 160-170 fps görüyordum. Kalablık yerlerde 50, partiyle slotta 85-90 fps alıyordum. Ping 10du.

85 cap geldikten sonra ping 25 oldu. Kalabalık yerlerde 15 fps, slotta 30, max 60 fps şeklinde düşüş oldu. Bu noktada 1 yıllık çalışmalar boşa gitti yine bşa döndük diye düsündum ama akabinde yapılan çalışmalar sonucu mevcut durumda kalabalıkta 40, slotta 70, max 140 fps alıyorum. Yani evet biraz gerileme oldu ama oyuncu sayısı yüksek belki ondandır diyorum. Bide nedense ping düştü 4-5 ping ile oynuyorum
Keske bende de ping dusse, ne kadar dusuk ping okadar iyi, ben 167 nin altinda ping gormuyorum

DimitriPetrenko

Üye
85 cap öncesi 200 fps bile görürken normalde şu an 60 fps görüyorum. Zaten dorion 1 falan girince direk 15-20 fpslere kadar düşüyorum

Son düzenleme:

Ries

Yönetici
Game Master
Sevgili oyuncularımız,

FPS ve crash problemleri, oyun keyfinizi olumsuz etkileyebilen önemli sorunlardır. Bu nedenle, sizler için hazırladığımız sistem ayarlarıyla bu tür problemleri minimuma indirebilirsiniz.

Eğer kronik bir crash problemi yaşıyorsanız, lütfen aldığınız crash raporlarını send/report yapmadan önce ekran görüntüsünü alarak Row staff ünvanlı arkadaşlarımızla paylaşın. Ayrıca, diğer konularla ilgili destek almak isterseniz, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Discord linkimize aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:

https://discord.com/invite/kFe3xhH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt