Optimizasyon Sorunu

milandir

Üye
Oyunun optimizasyonu çok kötü. 70fps den bir anda 10fps'e düşüyor. Kanal atınca mob lar görünmüyor ve karakterler çıplak kalıyor.

LunasCar

Üye
Benim sistemimde CPU %50 nin üzerine hiç çıkmıyor sisteminizde bir problem olabilir mi ?

jagermeister34

Üye
Benim sistemimde CPU %50 nin üzerine hiç çıkmıyor sisteminizde bir problem olabilir mi ?
Sistemin güç tasarrufu modunda çalışıyor olabilir mi?

Başlat > Güç Planı Seçin > Yüksek perfomans > "Plan ayarlarını değiştir" > İşlemci güç yönetimi > En düşük ve en yüksek işlemci durumu > Ayar: %100

yapıp deneyebilirsin.

milandir

Üye
i3 10100f ve gtx 1050ti var işlemciye çok yük biniyor. diğer arkadaşlar da da görüyorum 140fps den bir anda 60a düşmesi çok sıkıntılı bir durum

DODOERDO

Üye
Ben her yontemi denedim işlemci hızlandırma fln yaptım pc ye önceden dorion a giremiyordum şimdi ateri oyununa çevirdim pc yi very low yerşeyi en aşağı çektim format attım pc ye hiç bir program yüklemedim bellek temizleme programı kullandım ekran kartı performanc arttırma tekniklerini denedim ve galip geldim sonunda tüm ayarlar very lowda mario oynar gibi oyunu açabiliyorum

DODOERDO

Üye
bu arada premium hikaye oldu bide premium dışında sc fln almıştım onlarda yandı oyundan sürekli atması nedeniyle ben oyun düzelene kadar bi yatırım yapmanın saçma olduğpunu düşünüyorum ve bırakıyorum size iyi eğlenceler daha iyi bir performancede görüşürüz

lMorteux

Üye
Oyunda arada atiyor knk surekli atmiyor sende bi sıkıntı var bence

milandir

Üye
bunun kesinlikle düzeltilmesi lazım 3060li arkadaşım 144fps alırrken death valley de sabit 40 60fps almaya başladı o zaman ben death valley de 0 fps ile mi oynayacam? o kadar millet mage parti nasıl yetiyor bilgisayarları

SheRu

Üye
CPU sorunu herkes de aynı herhalde bakalım napıcaklar bu sorunu

milandir

Üye
beni en çok sıkıntıya sokak şey bu optimizasyon bakalım beklemedeyiz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt