Optimizasyon Ve Vuruş Hissiyatı

Nachden

Üye
Merhaba,

Son güncellemelerden sonra oyunda ciddi bir optimizasyon sorunu var. Çok iyi makinelerle oynuyoruz ama karşılığını alamıyoruz.. Oyundaki kalabalıksa bunun sebebi buna da camp açmak yerine başka bir çözüm bulunmalı diye düşünüyorum :) Akşama pklarında 4 camp arasında acaba nerede adam var diye koşarken sc bitiyor bazen. İlgili arkadaşlara duyurulur.

Ayrıca oyundaki vuruş hissiyatı da çok kötü bu konu hakkında da bir şeyler yaparsanız çok seviniriz.

Anthelior

Üye
Olur mu acaba yakın zamanda
Karakterler oklava yutmuş gibi yürüyor canlılık yok, envanterdeki eşyaya tıklıyorsun, bir yere taşıyorsun, üstüne giyiyorsun ses çıkmıyor gibi gibi bir sürü eksik var oyunda, official diye çıkış yapan bir oyunda hem de...

Umarım en kısa sürede eksikler kapatılır diyeceğim ama pek umudum yok, beklentim de yok zaten. Beklentisiz oynamak en iyisi, yoksa insan daha da soğuyor.

Nachden

Üye
Karakterler oklava yutmuş gibi yürüyor canlılık yok, envanterdeki eşyaya tıklıyorsun, bir yere taşıyorsun, üstüne giyiyorsun ses çıkmıyor gibi gibi bir sürü eksik var oyunda, official diye çıkış yapan bir oyunda hem de...

Umarım en kısa sürede eksikler kapatılır diyeceğim ama pek umudum yok, beklentim de yok zaten. Beklentisiz oynamak en iyisi, yoksa insan daha da soğuyor.
Evet. Ve nakit akışı bu kadar seri olan bir oyunda böyle olmamalı. Yönetimin iyi para kazandığını düşünüyorum, bunu oyuna ciddi anlamda + katacak şeylere harcamalılar. İyileştirilmesi gereken çok şey var. Ticketlara genelde kopyala yapıştır cevaplar veriliyor bu da can sıkıyor :)

LostGaladrieL

Üye
Merhabalar,

150K' Lık bilgisayarda 30 FPS oyun oynuyoruz daha doğrusu oynuyamıyoruz, hiç bir skill de adama vurduğumuzu öldürdüğümüzü hissedemiyoruz.

BySavas

Üye
Merhaba,

Son güncellemelerden sonra oyunda ciddi bir optimizasyon sorunu var. Çok iyi makinelerle oynuyoruz ama karşılığını alamıyoruz.. Oyundaki kalabalıksa bunun sebebi buna da camp açmak yerine başka bir çözüm bulunmalı diye düşünüyorum :) Akşama pklarında 4 camp arasında acaba nerede adam var diye koşarken sc bitiyor bazen. İlgili arkadaşlara duyurulur.

Ayrıca oyundaki vuruş hissiyatı da çok kötü bu konu hakkında da bir şeyler yaparsanız çok seviniriz.
26.09.2023 22:45 tarihinde gelen mükemmel güncelleme ile oyun acayip güzel akıcı kasmadan oynuyordum oyun dosyaları 23 GB 'a kadar düşürülmüştü.
Artık oyuna ne ettilerse şuan bakıyorum oyun 46 GB olmuş.

HebaMansouri

Yeni Üye
gerçekten optimizasyon sorunu doruklarda ve güncelleme sonrasında inanılmaz problem olmaya başladı. Artık bu problemleri aşmalı olmalıyız, oyundaki hissiyat gittikçe kötüleşmekte çare olarak herkes sistem yenilemesi yapıyor ancak yine de nafile. Bu durumu çözmeniz gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt