İstek Optimizasyon

Thracian

Üye
Merhaba , optimizasyon ile ilgili iyileştirmeler hala devam ediyor , ekibimiz sürekli bu konularda gerekli aksiyonları almakta fakat oyun içi performansını biraz daha iyileştirebilmen adına C:\Program Files\RiseOnline(oyunun kurulu olduğu klasör) içerisinde ki POWER-RESTORE.cmd dosyasını çalıştırabilirsin. Bir kere çalıştırman yeterli olacaktır.

lMorteux

Üye
Oyun bende güzel çalışıyor ama çok fazla ısınıyor laptop kullanıyorum normal mi

ItsPERFECT

Üye
Oyun bende güzel çalışıyor ama çok fazla ısınıyor laptop kullanıyorum normal mi
Merhaba, oyun grafiklerini yüksek düzeyde oynatıyor olabilirsin ve bundan dolayı aşırı ısınmaya yol açıyor olabilir, oyunumuz da sürekli olarak optimizasyon iyileştirmeleri de devam etmekte.

aykutbrt1

Üye
Merhaba, oyun grafiklerini yüksek düzeyde oynatıyor olabilirsin ve bundan dolayı aşırı ısınmaya yol açıyor olabilir, oyunumuz da sürekli olarak optimizasyon iyileştirmeleri de devam etmekte.
Peki bu iyileştirmeler guncellemeyle mi gelicek yoksa guncellemeye gerek kalmadan oyun için de otomatik aktif oluyor mu iyileştirme

DeathScream

Üye
Ben bu konu altında bir saçmalığa dikkat çekmek istiyorum. Benim bilgisayarim o kadar iyi olmadıgı icin oyunu low profilinde oynuyorum yetmiyor Windows modda oynuyorum ama yetmiyor. Ben low profilde oynarken neden Ağaçların kabugunu yerdeki catlakları Ateşin efektini v.b. detayları görüyorum. Bu detaylar benim bilgisayarim icin ek bir yorucu grafikler. Bu profili seçen benim gibi kisiler oyunda istedigimiz performansı alamıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt