Global server inferno sonrası her gün 2-3 saat açık kalabilir.Gerçekten çok kötü bir sistem global dv. Bunu yapacaksan 15 günde 1 haftada bir maksimum 2 saatlik açmalısın 24 saat olursa galiadaki oyuncuları tutamazsın bırakırlar itemlerini satarlar. İnsanlar yönetime güvenmemeye başladı . Herkeste yeni server gelecek korkusu oluşmaya başladı. Adam 3500 sc ile bana kafa tutuyor. Adamların Warriorlerinde bile Karnak shield var. Galiadaki bir kaç ekibin dışında bu adamlara kafa tutabilen olamayacak zaten.
Global dv olayı bir etkinlik altında 1 saat veya 2 saat olması gerekiyor. Allah aşkına 24 saat nedir insanlar oyuna girmiyor.
Ben işten geliyorum Pt bulamıyorum görev için kendi serverımda çayımı alıp rahatça attığım pk'yı globalde atamıyorum. Ve sıkılmaya başladım bu durumdan hiç açılmaması lazım pk dönmesini istiyorsa yönetim eski haritayı tamamen getirmeli. ne zamanki bu saçma dw haritası geldi pk bowl dışında dönmüyor. Olumsuz gidiyor oyunda herşey ve sıkıcı olmaya başladı.Global server inferno sonrası her gün 2-3 saat açık kalabilir.
Dostum mantis te bütün çarını bozsan galia da 3 parça radiant alamıyorsun bomboş sunucuda krallık ilan ettiğiniz için kendinizi etten kemikten saymayın yukarda isyan eden adamın galia da ortalama mele partisi var okçu falan değil 3 kişilik sunucuda oynayıp saatlerce kimse sana dokunmadan farm falan atmıyor bilgin olsun kurtlar sofrasında bunu başarıyor. Galiada kimse sizin keyfinizi çekmek zorunda değil umarım bu event ırk savaşı değilde serverların birbirine girdiği bir event olurda görürüm cubun mantisi o zaman, çok itemliymişsin ya hani halledersiniz boş köyün boş okçularından ibaretsiniz insanların galiada milyarlarca para harcadığı itemi yok fiyatına topluyorsunuz diğer sunucularda buna da emek diyorsunuz en komik olanı bu.Global dv açılmasın diyen tayfa döner ekmekçi Vixen 7 Li tayfa … yav zaten sizin yüzünüzden okçular antipatik görünüyor her seferinde bırakırız diye tehdit ediyorsunuz la bırakında biz elit okçularda değer kazanalım ya salın olum şu oyunu gidin sgklı işe girin