Oto atak kesinlikle gelmemeli!

mkurtuluss

Üye
Merhaba

oyunda oto atak gelmeli diyen çalışan insanlar var.
bende çalışıyorum ve gelmesini istemiyorum çünkü oyuna oto atak geldiğinde.
1. Slotları gasp edecek olan mafialar olacak. (Para ile başkalarını kasan)
2.oyunda coin kasmak icin ekipler olacak kimse görev yapmayacak oyunu oynayamayacak.
3.coin değeri düşecek çünkü emeksiz bir şekilde kasicaklar ve satacaklar.
4.oyunun güze olmaya yanı bir emek harcanması klanca partiler kurulması bunun önüne geçilecek solo player para verip kendini kastıracak.
5.%80 oyuncu bu oyunu tercih etme sebebi oyunun adil yönetilmesi,oyun yöneticilerin oyuncuları dinlemesi,

ben uzun suredir ekip olarak bu kadar çok pve yaptığımı bunlardan zevk aldığımı hatırlamıyorum umarım oto atak gelmez

mkurtuluss

Üye

Aziz

Üye
Katılıyorum. Ancak dediğim gibi vizyon önemli. Bot olmadan bir çok oyuncu istediği yere gelebilir. Ancak ne yaparsan yap anlamayacaklar. 2 saatte max levela gelecek sistem bile kursan illa oto bot isteyecekler. Alışkanlıklar tabii. Netflixe para öder gibi her ay bota para veren insanlar var. Ben vermem. Beni grind kısmında bir oyun çok zorluyorsa oynamam zaten.

mkurtuluss

Üye
Katılıyorum. Ancak dediğim gibi vizyon önemli. Bot olmadan bir çok oyuncu istediği yere gelebilir. Ancak ne yaparsan yap anlamayacaklar. 2 saatte max levela gelecek sistem bile kursan illa oto bot isteyecekler. Alışkanlıklar tabii. Netflixe para öder gibi her ay bota para veren insanlar var. Ben vermem. Beni grind kısmında bir oyun çok zorluyorsa oynamam zaten.
Oyun açıldığından bere elle oynuyorum malum işe git gel durumları 60%10 seviyeyim. Bayramda seviye isi bitmiş olur diye düşünüyorum

Kenshin

Üye
Merhaba,

Daha önce de açıklama yapmıştık. Otomatik atak ile ilgili bir çalışmamız yok, olmayacak da. Mevcut macro sorunu için de ilerleyen zamanlarda kesin çözüm getirmeyi hedefledik.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt