1. Oto atak sistemi çalismalarina başlanmalı.
2. Çeviri de bazı yerlerde çevirmeme problemi var.
3. Global kitleye yonelik oyun geliştirilmeli. Ko_mt2_silkroad givi eski oyunlarin kitlesi sizi uzun sure tatmin etmeyecektir
4. itemler max takildiktan sonra max 3 ay sonra satilmali 1 sene çok gereksiz buluyorum..
1) Oto atak Sistemi tamamen Malum oyunda adını "Tren" diye koyduğumuz lanet şeye sebep olur. 1 kişi Açtığı 1 party 2 party karakter ile slotları işgal edip Emek veren Oyuncuları Mahvediyor.
2) Çevirideki problemlerin giderilmesi adına Beta süreçleri yapıldı. Bu süreçlerde görünenler giderildi. Minimum ' a indirildi hatta yok denecek kadar düzeltildi diye biliyorum.
3) Bahsettiğin malum adı geçen oyunların kitlelerinin zaten büyük çoğunluğunun bu oyunu beklediğini gözlemliyorum ben şahsım adına. Oyundaki var olan çoğu şeyde zaten güncel MMORPG sisteminde mevcut olan şeyler.
4) İtemlerin bağlı hale gelip 1 yıl sonra çıkarılması sistemi çok göreceli bir durum. Bu da tamamen Oyundaki Emek veren oyuncuların İtem satışı vs. gibi şeyler ile daha oyunun başında Para ödeyerek Emek verenleri yok etmesini engellemek adına yapılmış bir sistemki bu sistemi kötülemek bence çok art niyetli olur.