oto madende gelecek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elinaro

Üye
oyun tamamen farmerlar yönünde ilerliyor . yapmayacağız , olmayacak, gelmeyecek dediğiniz her şeyi birer birer yapmaya başladınız . oto atack geldiyse o zaman oto maden de gelmeli mantıken . onların zamanı yoksa benim de zamanım yok ben neden saatlerce koşup maden topluyorum adam 12 saat elleri kafasının arkasında oturuyor ?

Ogi

Üye
Yani sonuç olarak saatler oradan oraya koşuşturup elle gezip tozarak metaryali bulmaya çalışıyoruz. Bilemedim ama böyle bir şeyi getireceklerini sanmam.

Rhae

Üye
Böyle bir şeyin gelmesi mantıken de imkansız gibi oyun evrenine göre mobların arasında madenler vs vs. böyle bir şey olmaz.Ancak oto atak kesinlikle gelmemeli!!

mrares

Üye
oyun tamamen farmerlar yönünde ilerliyor . yapmayacağız , olmayacak, gelmeyecek dediğiniz her şeyi birer birer yapmaya başladınız . oto atack geldiyse o zaman oto maden de gelmeli mantıken . onların zamanı yoksa benim de zamanım yok ben neden saatlerce koşup maden topluyorum adam 12 saat elleri kafasının arkasında oturuyor ?
Oto attack derken hocam nasıl yani bayağı afk attack mı geldi ciddi misin? Gelmeyecek asla diyorlardı.

Elinaro

Üye
otomatik atak neden geldi o zaman ? gathererların zamanı çok mu ? farmerlar gibi bende işten gelip vakit ayırıp koşarak maden toplamaya çalışıyorum ya hiç gelmesin ya da oto madende gelsin o zaman adaletse , adalet bu

Kenshin

Üye
Merhaba,

Oto Maden veya meslek ile ilgili bir otomatik işlem gelmeyecek. Sadece yaratık kesmede bir oto atak düzenlemesi düşünülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt