out of memory

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arqun09

Üye
Merhaba out of memory hatasını çözemedim. Sanal bellek linkte verdiğiniz durum işe yaramadı. Format işe yaramadı. Oyunu sildim baştan yükledim yine işe yaramadı. Farklı bir durum söz konusu. Aynı özelliklere sahip bir çok arkadasım oynuyor ancak ben giremiyorum. 8 gb ram i 5 işlemci ssd İntel iris xe Graphics ekran kartı.
3 Gündür urasıyorum çözüme ulaşamadım. Lütfen çözüm için yardımcı olun.

aykutbrt1

Üye
Merhaba out of memory hatasını çözemedim. Sanal bellek linkte verdiğiniz durum işe yaramadı. Format işe yaramadı. Oyunu sildim baştan yükledim yine işe yaramadı. Farklı bir durum söz konusu. Aynı özelliklere sahip bir çok arkadasım oynuyor ancak ben giremiyorum. 8 gb ram i 5 işlemci ssd İntel iris xe Graphics ekran kartı.
3 Gündür urasıyorum çözüme ulaşamadım. Lütfen çözüm için yardımcı olun.
ne linki verdıler tam olarak sanal bellek demıssın de

arqun09

Üye
bilgisayarımdan özelliklere giriyorsun gelişmişten sanal bellek oluşturuyorsun o durumda işe yaramadı dostum.

arqun09

Üye
Oyunu sildim tekrar indiriyorum şu an dediklerini yapıcam umarım işime yarar çok teşekkür ediyorum ilgin için.

arqun09

Üye
Malesef arkadaşlar sorun giderilmedi. Ekran kartım İNTEL İRİS XE GRAPHİCS dahili ekran kartı. Out of memory hatası ne yaptıysam giderilmedi. Oynuyamıcaz sanırım. Her yolu denedeik.

aykutbrt1 arkadasımız uzaktan bağlantı yaptı. Bir çok ayar yaptı performans ile ilgili sanal bellek ile ilgili ancak sorun düzelmedi.​

arqun09

Üye
çözüm bulunmadı hala çözüm önerisi olan varmı ?

Ries

Yönetici
Game Master
Discord üzerinden bana mesaj gönderebilir misiniz ?

Mesaj atacağınız kişi: Ries#1592

Discord Linkimiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt