Öneri Oynanıştaki sıkıntılar ve öneriler

AHMET

Üye
Herkese öncelikle iyi oyunlar dilerim,bu yazılanlar Alfa değilmiş gibi ele alınmıştır eğer geliştirme ekibi bu konularda feedback isterse diye sabitlenmiştir.

Konu 1)-
Oyunda görevlerden elde edilen görev itemleri oyundaki birçok armor ve silahın +5 +6 değerlerinden daha güçlü.
Bu birçok sıkıntıya yol açıyor,o kadar zahmet ettiğiniz ve çizdiğiniz başlangıç itemleri kullanılamaz oluyor hatta bazı orta seviye zırhların upgrade değerleri bile anlamsız oluyor,
Oyundaki itemlerin herhangi bir şekilde orta ve uzun vadede oyuna etki etmesi gerekirken bu sizi birkaç item arasında sıkıştıracaktır.görev itemleri birçok şeyin yerini alacaksa moblara bazı dropları koymaya bile gerek yok sanki.

Konu 2)

Eğer upgrade sistemini oyun çalışanları dahil 20 cümleden daha uzun anlatabilecek birisi varsa buyursun lütfen ,çünkü oyunun kırılma yerlerinden birisi burası olacaktır,.
Eğer oyundaki herhangi bir itemi oyuna dahil etmek istiyorsanız burayı da revize etmeniz gerekiyor.Mantıken daha düşük kalite bir metal daha kolay işlenebilirken daha kaliteli bir metal için süreç farklı olmalıdır.+1 +8 çok düşük bir skaladır ayrıca low class bir item yüksek upgrade seviyelerinde belirli bir konuma gelmelidir ve upgrade şansı daha yüksek olmalıdır ki yüksek iteme erişimi olmayan insanlar bir şekilde yarışın içinde kalsın.Ayrıca soulbound sistemini düşünüp de bunun negatif etkilerini göreceğimiz durumlara düzenleme gelmemesi gerçekten garip olur(mesela 7 tane reaver'ım var ne yapayım mezara mı götüreyim)

Konu 3 )

-Oyundaki görev sistemini takip etmek hammallıktan başka birşey değil,bir slota oturup orda uyuyakalmak veya macro kullanmak 1000 kat daha mantıklı bunun kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor ve oyun mob kes, mob kes, mob kes şeklinde başka bir aksiyon yok.

Konu 4)

-Oyunda sadece birileri bir şekilde damage atıyor,başka bir oynanış göremedim açıkçası.
damage atılacaksa bile en azından fazla vurulan damage kısmının oveflow ile yandaki moba sarkması,bir skilin 3 targetı hedef alması vs vs gibi bir çembere atılan skilin ötesine geçmesi gerekiyor.Her mage class alana nova atacak diye bir ayet söz konusu değil diye biliyorum açıkçası

Konu 5 )

Pet ayar sistemi gelmesi gerekiyor,birbirini tanımayan birkaç kişi görev itemi toplarken sırayla dağıtılan başka itemler araya girdiği için bazen zulüm olabiliyor ve ayrıca 2021 yılında pet ve mount varken base'ye pot ve rpr için gitmek mantıksız..Petler bu tarz gereksiz amelelik durumlarını çözmeliler k
daha akıcı bir pve deneyimi olsun,anında olmasını istemiyorsanız petlerin en yakın base'e gitmesini cd olarak ekleyebilirsiniz.

Şimdilik bu kadar mantıklı olan bir öneri gelirse konuyu güncellerim tekrar ediyorum officalmış gibi yaklaşıp yazdım feeedback olsun diye ileriye yönelik.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt