Oynayamaz hale geldim - ConnectionLost Hatası alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rodost0

Üye
Dün başladım oyuna ilk 1 saat çok keyifli geldi ve ilk bağlantı hatasını yaşadım.

Öncelikle pc ve net özelliklerimi yazıyım, 32gb ram 1tb evo ssd 3060 ekran kartı. 1.000mbs turknet internet. yani şöyle söyliyim arkadaşlar benim diğer online oyunların hiç birinde ping ve fps düşüklüğü yaşama durumum yok ve bunları iyi grafiklerde yapıyorum. gelelim Rise Online sorunuma

oyunda mob keserken town gezerken herhangi bir yerde anda lag giriyor ve oyun atıyor. lagdan hiç çıkmadan direk atıyor. bunun hariicnde tüm oyun iyi gidiyor. bazen 10 dakika bazen 1 saatte atıyor. her türlü ayarı denedim en düşük grafik, tüm programlar kapalı. vpn kullanan uygulamaları kapattım denedim. hem kablolu hem wifili denedim. yok yok hiç bir sonuç alamadım dünden beri zoru zoruna kasıla kasıla 62 level oldum ve artık bu connection lost sorunu yüzünden ölmekten yoruldum. sürekli exp düşüyorum ve bunların telafisi saatler alıyor. webte araştırdım bana verilen çözümler 20 yıl öncenin çözümleri. böyle bir optimizasyon sorunu olabilir mi ya. bana veirlen çözümlerden biri sanal bellek oluştur oldu. ya bu pcde daha ne sanal belleği yani böyle bir şeyle uğraşmak bile oyunu bırakmak için yeterli sebep.

Herkese kolay gelsin umarım oyun iyi yerlere gelir.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Anlık bağlantı sorunu yaşandı, kontroller sağlanıyor kısa sürede düzelmiş olacaktır.

Anlayışınız için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt