BECOMEaGOD
Üye

Video da gördüğünüz secans ta Rogue karakterinin master yetenek agacındaki ELEMENTAL SHİELD yeteneğini kullanmış durumdayken aşağıdaki değerlere ulaşmış halde oluyor
Resimde gördüğünüz gibi oldukça yüksek bir elemental atacklara karşı direnç durumu olduğunu düşünüyorum .Buna ragmen 20 saniyelik kısa bir sürede karakterim 3 farklı rakip oyuncular 4 adet stun,yavaşlatma etkisi yemiş bulunuyor.
Son dönemlerde düzenli olarak oyunun battle kısmıyla ilgilenen oyuncuların bu duruma çokça karşılaştığını düşünüyorum.
Tamamda bunda ne var diyebilirsiniz !
Dediğinizi varsayarak birkaç görsel daha paylaşmak istiyorum .
Paylaşmış olduğum rakip oyuncular kafilesinin %90 okcu %10 priest şimdi buradaki durumu ilk videoya uyarlamak gerekirse karakterinizin oradan gelen damageyi tanklamasını ummak, uygulanan kitle kontroller yüzünden yerinizden oynayamıyacağınıza kesin gözüyle bakabilirsiniz.
Genellikle Karşıdaki Rogue sınıfının Okçu Kısmını oynayan oyuncular sürü piskolojisi ile hareket ederek kalabalik gruplar halinde avlanıyorlar. Deneyimlerime bakarak
Orta sınıf bir Okçu örnek vermek gerekirse +7 Fp Set Epic Takı Set Silah olarakta Swift bow veya Vixen kullanan bir oyuncu ortalama rakibe yansıttıgı damage 400-500 Arasında oynuyor
BURASI ÖNEMLİ
Oyunculara neden 3 party 4 party geziyorsun diyemiyeceğimiz için gruplar istediği sayıda oynamakta özğür olduğunu düşünüyorum.
Bu durumun belli başlı karakterler veya solo oyuncuların pk alanlarının daralmasını sağlıyor.
Bunun en büyük sebeplerinden biri oynadığımız haritanın darbogaz sistemlerinin çok fazla olması , pk nın açık alanlara taşınabilirlik durumunun minimumda olması bu durum party vs leri veya 1vs1 bile karşılaştığın bölgede atılamamasını sağlamakta ufak bir daire içerisinde dönen hamsterlar gibi herkesin birbirinin çember dönüşünü izlemekte.
NOT :Mage karakterlerinin Tekleme skillerinin rangenin aşırı fazla olduğunu , Mele karakterlerin hareketli takipte combo sırasında R ile oto atack takibinin sorunlu olduğunu düşünüyorum.
Bu konular hakkında düşüncelerini seviyeli bir şekilde yazıp tartısabilirsek mutluluk duyarım oynayan kişilerin deneyimleri yetkili arkdaşlar incelediğinde olmasını istediğimiz oynanabilirlik seviyesinin daha iyi sonuçlara ulaşacağını düşünüyorum