Kyodai
Üye

Merhaba oyuna belli bir yaş ortalaması üzeri başlattığım arkadaşlarım var. En ikna edici sözümde oyunun tamamen Türkçe olması yönündeydi
Maalesef herkesin yabancı dil ile arası iyi değil. Evet bazı şeyleri anlamak için çok zeki olmayada gerek yok bunun da farkındayız ama ne yazık ki bazı insanlar dostlarımız için yazılanları farklı dilde okumaktan ziyade Türkçe okumak daha fazla önem arz ediyor olmalı.
Ben az çok yolumdayım yabancı dilden yana sıkıntım yok fakat bu mağaza ürünleri açıklamaları falan ne zaman Türkçe olacak , oyun içerisinde bazı mesajlar uyarılar neden Türkçe değil diye başımın etini yiyen bir çevrem var
Onlara cevap verebilmek adına , mağaza ve oyun içerisinde ki açıklamalar vs yabancı dil gördüğümüz ne varsa artık zamanla Türkçe diline çevrilecek mi ?
Saygılar
Ben az çok yolumdayım yabancı dilden yana sıkıntım yok fakat bu mağaza ürünleri açıklamaları falan ne zaman Türkçe olacak , oyun içerisinde bazı mesajlar uyarılar neden Türkçe değil diye başımın etini yiyen bir çevrem var
Onlara cevap verebilmek adına , mağaza ve oyun içerisinde ki açıklamalar vs yabancı dil gördüğümüz ne varsa artık zamanla Türkçe diline çevrilecek mi ?
Saygılar