İstek Oyun açıldığından beri belirttiğim sorun hala çözülmedi Debuff yetenek mesafesi hala çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pitou

Üye
Ben Alfadan beri oynayan bir oyuncuyum defalarca belirtmeme rağmen bu sorun ısrarla düzeltilmedi. 10x debuff atıyorsam bunun 7 si atılmıyor . Aşağıdaki videoda da belirttiğim gibi rakibi seçiyorum debuff atıyorum adama 1 adım ileri gidiyor debuff failed hatası alıyorum. Biz priestler gerçekten acı çekiyoruz bu sorun artık düzeltilmeli. O yetenek elimden çıkıyorsa o rakibe atabilmeliyim. Bir Warrior veya asas bana vurduğunda 1 adım ileri koşşam o zaman onunkide vurmasın bakalım ortalık nasıl karışıyor. Neden hep bu priestlere olan oluyor :(
Artık lütfen çözülsün şu sorun çok uzun zaman oldu.

Balerion

Üye
Debuff menzili aşırı yüksek. 12- 15 metre ile kısıtlanmalı. Bu vidyoda gördüğün hata sen daha el kaldırmadan adam menzilinden çıktığı için oluyor. O mesafeden ok atsam bile isabet etmez, debuff nası atacaksın?
Priest debuff menziline nerf şart.

DeadLegion

Üye
Iyi de debuff animasyonu bitene kadar adam menzilden cikiyor. Adama en iyi ihtimalle 5mden debuff atsan debuff animasyonu bitene kadar eger rakip uzaklasiyorsa aradaki mesafe 25m oluyor. Kisaltilirsa hic kullanmayalim hatta kisaltacaklarsa db priesti silsinler daha iyi.

Pitou

Üye
Debuff menzili aşırı yüksek. 12- 15 metre ile kısıtlanmalı. Bu vidyoda gördüğün hata sen daha el kaldırmadan adam menzilinden çıktığı için oluyor. O mesafeden ok atsam bile isabet etmez, debuff nası atacaksın?
Mage 40 metre , 33 metre mesafeden vuruyor. Priest 25 metre vuruyor buna bile kısaltılması lazım yazmışsın yazık kafana gerçekten üzüldüm senin adına. Senin gibi oyuncular değil oyunu gerçekten bilen oyuncular yorum yaparsa daha iyi bir yol kat edebiliriz.
Mage oyuncularda 40 metreden el kaldırırken skill atmama gibi bir problem yok bizde neden var ? Ben elimi kaldırıyorsam o yeteneği atacak yok öyle menzilden çıkmış felan oynamayı öğren ilk önce.

Pitou

Üye
12-15 metre çok dedin kanka 2 metre yeterli gibi dibine girip atmalıyız :D

SessizCogunlugunSesi

Üye
Debuf menzili uzatılması daha büyük sorunlara yol açar ama animasyon hızladırılabilir.Hatta biraz hızlandırılmalı.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Şahsi düşüncemi sorarsan bir sorun olmadığını ve attığın videoda da zaten karşıdaki oyuncunun uzaklaştığını bu nedenle hiç bir işlem olmadığını göstermişsin.
Ekstra işlemler gerekirse tabii ki bir düzenleme getirilebilir ancak mesafe yükseltmesi olacağını sanmıyorum, videoda olan kişiye yeteneği kullanmış olsan bile düşük bir ihtimalle öldürebilirdiniz, partinizde bir rogue karakter varsa ki bu da zor gidene kadar zaten senin attığın debuff yeteneğini silecektir.

Destek bileti atmayı unutma lütfen, ben ekstra olarak not aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt