1. PUS itemleri neler ve özellikleri açıklanması
2. Server ismi
3. Kaç server gelecek. (Oyuncu kapasitesi karşılanabilecek mi ?)
4. Oyun açılmadan bir gün önce karakter oluşturma ekranlarına ulaşmak
Not : Bu arada öneri diye yazdıklarımı yapımcı planlamış olabilir akıl vermek için konu açmadım
1. Merhaba. Öncelikle bazı "terim"leri kullanma alışkanlığını bırakmak gerekiyor. PUS diye kısaltılan şeyin "Power Upgrade Store" yani "Güç Arttıran Market" olduğunu bilmemiz gerekiyor. Dolayısıyla PUS zaten P2W olan bir oyun için yerinde bir market kısaltması olurken Rise için geçerli değil. Bu kısaltma yerine RS ( Rise Store ),IGS (In Game Store) gibi kısaltmalar kullanılabilir. Market içeriği ile ilgili bilgiler zaten bu süreçte açıklanacaktır.
2. Herkes gibi ben de merakla beklilyorum ve sunucu ismini öğrenmek istiyorum ancak bu açılışa kadar saklanarak bir heyecan oluşturulması amaçlanabilir ki bir sorun olacağını düşünmüyorum.
3. Önceki süreçlerde (alfa,beta) oynadıysanız eğer "Camp" sayısını fark etmiş yada etmemiş olabilirsiniz. Diğer oyunlarla karıştırmamak adına dikkat edilmesi gereken bir kısım var. Her haritada 10 camp a kadar açıldığını gördük ve isterlerse bu sayının artabileceğini de tahmin edebiliyoruz. Dolayısıyla tek bir server üzerinde barındırılabilecek oyuncu sayısı üzerinde bir sorun yaşanması gibi bir durum oluşmayacaktır. Sonuçta sunucuya girebilecek oyuncu sayısını kısıtlamak yine oyun yapımcılarının elinde olan bir şeydir. Diğer oyunlar ile kıyaslamak mantıklı değil.