Oyun açılmadan önceki vaatlerle şu anki durumunun arasındaki keskin farkın sebebi?

platoon0x

Üye
Merhabalar, bunlar direkt olarak yöneticilerin ağzından oyuncuları bilgilendirmek amacıyla yapılan soru cevap duyurusundan alınmış kesitlerdir.

1651477411566.png

1651477478550.png

1651477535698.png
1651477543931.png

Sadece ama sadece 1. 3. ve 4. maddeler söylendiği gibi olsa oyun şuanda bambaşka bir konumda olacaktı sayın yöneticiler ve geliştiriciler bunu farkında mı acaba?

Oyunun en büyük kanayan yaralarını zamanında çok güzel öngörüp tespit etmişsiniz fakat erken erişimde (veya açık beta nasıl isimlendirirseniz) ne hikmetse oyunun en büyük sıkıntıları da bunlar. Üstüne basa basa böyle olmayacağını belirtmiş olduğunuz değişiklikleri yapmayıp oyunu aynı slotta aynı moblara aynı skilleri vurma grind ine çevirmeyi nasıl başardınız? İleride oyunun vaat edilen haline gelmesi ümidiyle.

okancanx

Üye
1) Aktif olmayan görevler var yakında düzelecek,
2) Mağazadan alınan çoğu şey seni üstün kılmaz sadece %1 mob onudamı vermesin ?
3) Günde 2 saat oynayarak 62 oldum oyundan kopmadım
4) Evet buna katılıyorum tek başına grup oyunculara karşı hiç bir şansın yok :)

platoon0x

Üye
1) Aktif olmayan görevler var yakında düzelecek,
2) Mağazadan alınan çoğu şey seni üstün kılmaz sadece %1 mob onudamı vermesin ?
3) Günde 2 saat oynayarak 62 oldum oyundan kopmadım
4) Evet buna katılıyorum tek başına grup oyunculara karşı hiç bir şansın yok :)
level atlamak istiyor 200m, görevler veriyor 2.5 3m, bu aktif olmayan görevler ne veriyor da bunu düzeltecek acaba ama umarım dediğin gibi olur.

2. maddede karşı çıktığım şey ise mağazadan alınan şeylerin diğerlerinden üstün kılması değil, bence de böyle bir durum yok zaten. fakat ben potlarımı sc lerimi alıp 2 gün sonra satabiliyorsam gerçek paramı direkt olarak oyun içi coine dönüştürebiliyorum demektir. e bunun "yönetimin yasakladığı" gerçek parayla coin ve item transferinden farkı ne acaba?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt