ÇÖZÜLDÜ Oyun bakımamı girdi"server not found1" hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SarBesto

Üye
Oyun bakımamı girdi"server not found1" hatası alıyorum ilginirseniz seviniriz bu sorun suanda neden oyuna hevesle girmek için açtım sonuç bu

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    94.8 KB · Görüntüleme: 64
  • 2.jpg
    2.jpg
    183.5 KB · Görüntüleme: 64

SarBesto

Üye
suan yaşıyormusun sende ama bilgi verseler iyi olacak daha yeni başladık oyuncu kaybediliyo böyle.

zoeken

Üye
selamlar,

Aynı problemi bende yaşıyorum maalesef.

Şu anda oyun giriş yapamıyoruz.

SarBesto

Üye
Ama bir duyuru bir bilgi verilmiyor nekadar sürcek bu durum bir bilgi admin lütfen bekliyoruz

SarBesto

Üye
çok sinir bozucu gerçekten oyunu oynamıyoruz dün çıkan oyun bu ya ayıptır okadar reklam verdiniz heycanla bekledik saatimiz sınırlı çalısıyoruz tama oyun yeni bakıma girebilir ama giriş yapınca oyun sunucu bakıma girdi yazsa kapatır yatarız eyvalllah deriz ama bir bilgi vermeyince bi manası kalmıyor anlamsızca bekliyoruz

buraketti

Üye
bilgi vermeme olayı gerçekten sinir bozucu. Kimse açılır açılmaz sorunsuz bir oyun beklemiyor sizden eyvallah ama bari kullanıcılarınızı insan yerine koyup bir açıklama yapma gereği duysanız.

SarBesto

Üye
bilgi vermeme olayı gerçekten sinir bozucu. Kimse açılır açılmaz sorunsuz bir oyun beklemiyor sizden eyvallah ama bari kullanıcılarınızı insan yerine koyup bir açıklama yapma gereği duysanız.
aynen öyle kardeşim milleti oyundan soğutmayın bir bakım sürecindedir bilgisi vermek bukadar zor olmamalı

SarBesto

Üye
malesef üzülerek oyunu oynamıyoruz daha dün çıktı bakıma girebilir ama oyuna girişde oyun bakımqa girdi şu saatlerde açılacak demek zor değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt