Oyun bakımda

imlegend

Üye
Dün gece bakımında oyundan koptum sabahtan bu saate kadar server bakımda diyor şnsanlar oyunda canlı yayın açıyorlar herkes oyun için elimden gelen desteği veriyorum şu anda oyunu sildim tekrardan yüklüyorum 3 aaat oldu hala %95 umarım tekrardan server bakımda hatası almam bu sorunun baska çözümü varsa bilen yardım etsin lütfen teşekkürler

xDeRiNDaRBe

Üye
Karakter seçim ekranında oyuna gir kısmına basınca bakımda yazıyor ise oyuna gir kısmına bi 5-6 kere daha basarsanız veya sağ tarafta hangi karaktere giriş yapmak isterseniz ona çift tıklarsanız oyuna girecektir aynı sorunla bende karşılaştım ve bu şekilde çözdüm. İyi oyunlar.

starboy61

Üye
Sağlığı yerinde olan adam oyuna cuma günü başlamış olsa 3 güne kanser olur öyle türlü problem var oyunda. Sinematik kasacağınıza keşke server işlerini halletseydiniz channel mhannel. Şuan rezalet ötesi.

xDeRiNDaRBe

Üye
Sağlığı yerinde olan adam oyuna cuma günü başlamış olsa 3 güne kanser olur öyle türlü problem var oyunda. Sinematik kasacağınıza keşke server işlerini halletseydiniz channel mhannel. Şuan rezalet ötesi.
Oyun yerli olduğu için şuanda bence gayet iyi durumda diye görüyorum ben. Tabiki ufak tefek sorunlar sıkıntılar olacaktır ama bunların zamanla düzeleceğine inanıyorum.

xDeRiNDaRBe

Üye
Launcherdan oyun dosyalarını kontrol edip tekrar giriş yapmayı deneyin.

starboy61

Üye
Oyun fullendi zannımca server bulunmadı ne edmek her channel dolu ve seni almıyor oyuna :D nanayyyyyyyyy. Millet kasıyor çatır çatır bizim char askıda kalıyor gel de sövme.

xDeRiNDaRBe

Üye
Oyun fullendi zannımca server bulunmadı ne edmek her channel dolu ve seni almıyor oyuna :D nanayyyyyyyyy. Millet kasıyor çatır çatır bizim char askıda kalıyor gel de sövme.
Şuanda bende giremiyorum herkeste lag var telafisi olacak diye bildirim geldi. Düzeltmek için çalışıyorlar

imlegend

Üye
Kardeşim Oyun yeni çıkmış böyle hatalar sorunlar illaki olur ben yardım edebilecek çözümünü bilen varsa diyerekten konu açtım. sildim kurdum hallettim zaten .Çok farklı oyunlar oynadım bu oyunun betasını bile denememiştim. Oyunu deneme amaçlı indirdim tahminimden daha iyi çıktı özellikle rune sistemi bana dünyadaki ilk mmporg oyunu hatırlattı bilenler bilir .Bence oyun çok kaliteli ve her detayı düşünülmüş ufak tefek hataları illaki olacaktır o kadar büyük bir sanal dünya kurmak kolay iş değil. İnşallah daha güzel olucak .

okancanx

Üye
En azından sorunlara hızlı müdahale ve cevap konusunda güzel dönüşler yapıyorlar ilgieniyorlar bunu hissettiren tek oyun bence

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt