Merhabalar,
fotoraftaki hata dışında bir hata almıyorumMerhabalar,
Konu başlığını ve kategorisini sorununuza daha hızlı yanıt için düzenledim. Bu hata haricinde Unreal engine crash hatası alıyor musunuz ve launcher üzerinde istemci doğrulama yaptınız mı ?
İyi Forumlar.
Merhabalar,isletimci doğrulama faptım fakat düzelmedi
fotoraftaki hata dışında bir hata almıyorum
defalarda tekar denedim ama olmadı şimdi sildim tekrar yüklüyorum oynuMerhabalar,
Gelen uyarıya iptal dedikten sonra tekrar başlatmayı dener misiniz ? Eğer olmuyorsa oyunun kurulu olduğu dizinde Game klasörünün içinde ki RiseOnline.exe 'den giriş yapmayı denemenizi rica ediyorum.
İyi Forumlar.
dosyayı silince yada kaldırınca launcher yeniden .config dosyasını indirdimi ? yoksa o dosya olmadan mı oyuna giriyorsunuz ?Oyun klasörünün içinde ki ''RiseOnlineLauncher.exe.config'' dosyasını klasörden çıkartıp tekrar denedim sorun bu dosyadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama şimdi o hatayı almadım ve girdi... belki çözümü olabilir
İyi Forumlar Dilerim
hmm eyvallah notumuzu alalım o zaman.Direk kaldırdım ve girdim harici bir işlem yapmadim
Oyun dizinindeki Game klasörü altındaki riseonine.exe den denermisin. ve launcher ı ve/veya riseonlie.exe yi yönetici olarak çalıştır.aynı sorun bendede var ama bu geldiğinde iptal diyorum oyuna giriyor ama buna her seferinde iptalmi dicez
Bu hata zamanla düzeltilecektir şimdilik bu şekilde idare edeceğiz bence bunlar çok önemli mevzular değil bence halledilmesi gereken daha önemli şeyler var official versiyona kadar muhakkak bu konular halledilecektir sabırla beklemenizi tavsiye ediyorum suan alpha testinde olduğumuzu unutmayalımaynı sorun bendede var ama bu geldiğinde iptal diyorum oyuna giriyor ama buna her seferinde iptalmi dicez
farkeden hiçbirşey olmadı tekrar cıktıOyun dizinindeki Game klasörü altındaki riseonine.exe den denermisin. ve launcher ı ve/veya riseonlie.exe yi yönetici olarak çalıştır.
bizde biliyoruz zamanla duzelir fakat olan bi sorunu buradan bildiremeyecekmiyizBu hata zamanla düzeltilecektir şimdilik bu şekilde idare edeceğiz bence bunlar çok önemli mevzular değil bence halledilmesi gereken daha önemli şeyler var official versiyona kadar muhakkak bu konular halledilecektir sabırla beklemenizi tavsiye ediyorum suan alpha testinde olduğumuzu unutmayalım
İyi Forumlar Dilerim