Oyun Başlatma Hatası

moverse

Üye
Message 21.12.2020 13_12_54.png

moverse

Üye
isletimci doğrulama faptım fakat düzelmedi

Merhabalar,

Konu başlığını ve kategorisini sorununuza daha hızlı yanıt için düzenledim. Bu hata haricinde Unreal engine crash hatası alıyor musunuz ve launcher üzerinde istemci doğrulama yaptınız mı ?

İyi Forumlar.
fotoraftaki hata dışında bir hata almıyorum

GRANDEKİNOKS

Üye
isletimci doğrulama faptım fakat düzelmedi

fotoraftaki hata dışında bir hata almıyorum
Merhabalar,

Gelen uyarıya iptal dedikten sonra tekrar başlatmayı dener misiniz ? Eğer olmuyorsa oyunun kurulu olduğu dizinde Game klasörünün içinde ki RiseOnline.exe 'den giriş yapmayı denemenizi rica ediyorum.

İyi Forumlar.

moverse

Üye
Merhabalar,

Gelen uyarıya iptal dedikten sonra tekrar başlatmayı dener misiniz ? Eğer olmuyorsa oyunun kurulu olduğu dizinde Game klasörünün içinde ki RiseOnline.exe 'den giriş yapmayı denemenizi rica ediyorum.

İyi Forumlar.
defalarda tekar denedim ama olmadı şimdi sildim tekrar yüklüyorum oynu

moverse

Üye
sorun hala çözüledi ve pcde sorun yok oyuncu pc si çünkü

cetinmurat

Üye
maalesef bende tekrar bu uyarıyı almaya başladım bunun tam anlamıyla bir çözümü yokmu acaba ?

Oyun klasörünün içinde ki ''RiseOnlineLauncher.exe.config'' dosyasını klasörden çıkartıp tekrar denedim sorun bu dosyadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama şimdi o hatayı almadım ve girdi... belki çözümü olabilir

İyi Forumlar Dilerim

EaGLe*

Üye
Oyun klasörünün içinde ki ''RiseOnlineLauncher.exe.config'' dosyasını klasörden çıkartıp tekrar denedim sorun bu dosyadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama şimdi o hatayı almadım ve girdi... belki çözümü olabilir

İyi Forumlar Dilerim
dosyayı silince yada kaldırınca launcher yeniden .config dosyasını indirdimi ? yoksa o dosya olmadan mı oyuna giriyorsunuz ?

tskorsats00

Üye
aynı sorun bendede var ama bu geldiğinde iptal diyorum oyuna giriyor ama buna her seferinde iptalmi dicez

EaGLe*

Üye
aynı sorun bendede var ama bu geldiğinde iptal diyorum oyuna giriyor ama buna her seferinde iptalmi dicez
Oyun dizinindeki Game klasörü altındaki riseonine.exe den denermisin. ve launcher ı ve/veya riseonlie.exe yi yönetici olarak çalıştır.

cetinmurat

Üye
Bu hata zamanla düzeltilecektir şimdilik bu şekilde idare edeceğiz bence bunlar çok önemli mevzular değil bence halledilmesi gereken daha önemli şeyler var official versiyona kadar muhakkak bu konular halledilecektir sabırla beklemenizi tavsiye ediyorum suan alpha testinde olduğumuzu unutmayalım

İyi Forumlar Dilerim

tskorsats00

Üye
Bu hata zamanla düzeltilecektir şimdilik bu şekilde idare edeceğiz bence bunlar çok önemli mevzular değil bence halledilmesi gereken daha önemli şeyler var official versiyona kadar muhakkak bu konular halledilecektir sabırla beklemenizi tavsiye ediyorum suan alpha testinde olduğumuzu unutmayalım

İyi Forumlar Dilerim
bizde biliyoruz zamanla duzelir fakat olan bi sorunu buradan bildiremeyecekmiyiz

cetinmurat

Üye
Tabiki bildireceksiniz ben susun bildirmeyin demiyorum zaten beyfendi sadece illaki çözülecektir demek istiyorum Rise Online ekibine güvenim tam bu basit kanuyu resmi sürümde karsimiza cikartmayacaklarindan eminim. Konuyu saptirmayalim lütfen

İyi forumlar dilerim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt