Oyun çok fazla mı göz yoruyor?

Oyun çok fazla mı göz yoruyor?

• Hayır

• Biraz

• Evet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

McihanM

Üye
Arkadaşlar bu durumu merak ettim. 4 gündür oynuyorum oyunun benim gözlerimi çok yorduğunu hissetim. Motion Blur'u kapatmama rağmen çok bir etkisini göremedim ya da daha fazla ayar yapılması gerekiyor ben yapamadım bilemeyeceğim. Oyunda sağa sola oynatırken olsun skill atarken olsun sürekli bir blurluk var. Gözüm sürekli odaklanma sorunu yaşıyor gibi. Malum oyunu en az 10 senedir oynuyorum böyle bir sıkıntı yaşamadım. İki ihtimal var diğer oyuna o kadar alıştık ki gözler bazı durumları göz ardı ediyor herhalde bu oyun yeni olduğu için ya sürekli bir şeylere odaklanmaya çalışıyor ya da grafiklerden veya efeklerden kaynaklı çözemedim :D Siz ne düşünüyorsunuz?

Predaynx

Üye
Gorsel cok fazla oldugu icin yoruyor. Ben grafikleri very lowda ve parlakligi 0.6'da tutuyorum.

Lolgamelol2

Üye
Hayır oyun renkleri çok tatlı duruyor göz yorduğuda söylenemez

Lykiarkh

Üye
Bence de inanılmaz bir renk karmaşası var. Çok detay var. Bende aynı dertten yakınıyorum.

anil

Üye
Kısmen yoruyor bence de. Sabit bir renk paleti ve ton secilseydi, bunun üzerinden gidilseydi daha iyi olurdu bence

MachuPicchu

Üye
Beyaz alanlar özellikle çok göz yoruyordu, son gelen güncellemeyle bunun önüne geçmeyi başarmışlar.

TommyVercetti

Üye
Oyunda tema olarak mavi ışık miktarı fazla. Eğer gözlerinizde acı, ağrı, kuruluk vb. hissediyorsanız koruyucu gözlük kullanmanızı öneririm. Daha basit bir önlem olarak Windows 10 işletim sistemlerindeki bildirim menüsü üzerinden "Gece Işığı" modunu aktive ederseniz ekranda gösterilen mavi ışık miktarını azaltacaktır.

MachuPicchu

Üye
Oyunda tema olarak mavi ışık miktarı fazla. Eğer gözlerinizde acı, ağrı, kuruluk vb. hissediyorsanız koruyucu gözlük kullanmanızı öneririm. Daha basit bir önlem olarak Windows 10 işletim sistemlerindeki bildirim menüsü üzerinden "Gece Işığı" modunu aktive ederseniz ekranda gösterilen mavi ışık miktarını azaltacaktır.
Yetkililer oyuncuların dediklerine kulak veriyor ve bu çok güzel bir şey. Benzer MMORPG oyunlarında bunları hiç göremedik bu zamana kadar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt