Bu problemi yaklaşık olarak oyun açıldığından beri yaşıyorum.. ama bu '' erken erişim '' sürümü ile gelen bir durum. alfa 1.0 - 2.0 - open,close beta testlerinde aynı bilgisayar ile yaptım fakat bu problemle hiç karşılaşmadım. oyunum tamamen donuyor oyundan düşmüyorum hareket edemiyorum görüntü yenilenmiyor. alt + tab işlevini kullanabiliyorum kısacası rise online harici bütün komutları açık sayfaları kullanabiliyorum geliştiri ekibe bildirmiştim video v.b şeyler attım ama dönüş alamadım oyunun normal aşamalarda donması sorun değil fakat bu genellikle pk esnasında farm esnasında ( ki şuanda tekrardan towndan doğuyorsun ) başıma geliyor ve aralıkları bazen cok sık oluyor günde 5 sefer oluyor diyelim hep 20 dakıka aralıklarla olur bazende 1 saat tahminimce '' AMD '' ekran kartları ile ilgili bir sıkıntı.
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
AMD RX580 8GB 256 B
16 GB 3200 RAM
R5 2600 İŞLEMCİ
Oyun ayarları :
Windows full screen
low quailty görüntü kalitesinde oyunuyorum ( hem ısınmayı hemde gereksiz efekleri minimuma indiriyor göz yormuyor tavsiye ederim )
lütfen bu konu hakkında acil bir dönüş istiyorum teşekkür ederim.
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
AMD RX580 8GB 256 B
16 GB 3200 RAM
R5 2600 İŞLEMCİ
Oyun ayarları :
Windows full screen
low quailty görüntü kalitesinde oyunuyorum ( hem ısınmayı hemde gereksiz efekleri minimuma indiriyor göz yormuyor tavsiye ederim )
lütfen bu konu hakkında acil bir dönüş istiyorum teşekkür ederim.