Oyun donuyor ve atıyor oynayamıyoruz.

kuzexde

Üye
merhabalar, bundan 1 ay öncede açtım konuyu ne çözüm buluna bildi ne çözebilen oldu hala sorun devam ediyor. Sorun ise oyunda oynarken donuyor hiçbirşey yapamıyorum görev yöneticisinden kapatmak durumunda kalıyorum eskiden 1 saat oyun oynuyorken donup atıyordu eyvAllah diyordum artık 20-30 dk arası olmaya başladı Deaht valley e karakter dizdim ama oynayamıyorum sürekli donup atıyor sistem özelliklerimi de ekliyorum lütfen artık bi çözüm bulun LÜTFEN.

Ekli dosyalar

• sistem özellikleri 2.jpg
    sistem özellikleri 2.jpg
    130.3 KB · Görüntüleme: 68
  • sistem özellikleri.jpg
    sistem özellikleri.jpg
    132.2 KB · Görüntüleme: 64

Paris

Üye
Windows güncellemelerinizi yapıp dener misiniz?

kuzexde

Üye
windows güncel. DriectX güncel. ekran karttım güncel. Sürekli her şeyi güncel tutuyorum konu açtığımda 1 kere yazıyorsunuz geçen ki konuya da aynısını yaptınız bir daha yazmadınız. ilgilenmiyorsunuz 1 kere cevap vermekle olmuyor Çözüm bulun KARAKTERİ kastığıma mı yanayım yoksa itemleri aldığıma mı yanayım, artık Eğleneyim derken sürekli donup atmasından sıkıldım oyun daki premium ayın 22 sinde bitiyor oyun açıldığında beraber başladık gibi birşey 1 aydır çekiyorum lütfen ama ya

Paris

Üye
Oyunu hangi çözünürlük & ekran modunda oynuyorsunuz?

kuzexde

Üye
sabit 45 FPs, low ayarlarda, Windored - 1920x1080 ayarlarında (windored+full scren de yaptım aynı sonuc sadece fullscreen yaptım aynı sonuç)

Ekli dosyalar

• oyun içi ayar 2.png
    oyun içi ayar 2.png
    4.6 MB · Görüntüleme: 45
  • oyun içi ayar.png
    oyun içi ayar.png
    4.6 MB · Görüntüleme: 46

kuzexde

Üye
evet moderator bey dünden beri cevap bekliyorum hala oyun oynayamıyorum

HeaveN

Üye
Çözüm başka konu paylaşmıştım ekran fullscren alman lazım donup hata verir winde

bonomono

Üye
Aynı sorun bende de var sorunu dün gelen güncelleme de düzelttik dediler ama hala aynı sorun bir süre ara veriyorum oyuna malesef oyun oynayamiyoruz...

kuzexde

Üye
yok sorun düzelmedi ya hep aynı en kötüsüde deaht valley de adamla kapısıyoruz küt donuyor farm yapayım diyorum küt donuyor sürekli ölüyorm

zahzaci

Üye
Donma sorunu hala devam ediyor ben sistem değil oyun kaynaklı olduğunu düşünüyorum fps drob düzeldi ama bu donma sorunu düzelmedi malesef oyun açıldığındn beri var süresi belli olmuyor 1 saat bazen 10 dk balık tutarken pazarda olmuyor exp ve dvde oluyor

kuzexde

Üye
ayarları medium görüntü ayarını da full screen yaptım 3 4 saat boyunca hata almadım low ayarlarda donuyordu bi öyle dene istersen bro tek tek deniyorum ama şuan 3 4 saatir oyundaym donmadı hiç

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt