Selamlar, destek bileti olarak gönderdiğim metni buraya yapıştırıyorum. Eklenebilecek- çıkarılabilecek maddeler hakkında yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
Hem farm premiumdan para kazanmak(şirket için), hem de oyun ekonomisini ve oyuncu ekonomisini canlı tutmak için öneriler;
Umarım dikkat alırsınız…
İyi çalışmalar.
Hem farm premiumdan para kazanmak(şirket için), hem de oyun ekonomisini ve oyuncu ekonomisini canlı tutmak için öneriler;
- Skill book drobunun sadece zindanlarda olması. (Death Valley bowldan çıkan Lizardbane türü yaratıklardan sürekli skill book drobu alınıyor. Bu da belli bir aşamadan sonra(herkes skillerini açtıktan sonra) skill book fiyatlarının düşmesine sebep oluyor. Bu yüzden solo zindanlara kimse girmez oluyor.
- Epic item droplarının Haddar/Hagard ve krallık haritalarından kaldırılması. Şuan için en iyi epic item fiyatları pazarda 3-5m ye rahatlıkla bulunabiliyor. Bu yüzden kimsenin solo zindana girmeye hevesi kalmıyor. Farm premium olduğu zaman drop oranını belli bir seviyeye yükseltirseniz zindan farmı başlar. Bu sayede hem oyuncu farm için zindana girmiş olur, hem de siz farm premiumdan daha çok para kazanmış olursunuz. Ayrıca Haddar/Hagarddaki multi/pc sorununun önüne geçmiş olursunuz. Muhtemelen rowa gelirlerinizde düşüş olacaktır ama farm premium daha çok user tarafından alınacağı için sizi kesinlikle daha çok kara geçirecektir.
- Awake sistemindeki geçişlerde en az 10-20-30-40-50 skill book şartı konmalı. Bu sayede skill booklar değerlenecek ve zindanlara rağbet daha çok olacaktır.
- Zindanlara belli bir para karşılığı giriş şartı getirilebilir. Örneğin 2 giriş şartı olur. Birincisi eski usul drop oranı ile giriş. İkincisi de belli bir para karşılığı giriş yapılır ve birinci usule göre %X oranında daha fazla drop elde etme şansı olur.
- Zindan coin sistemi yapılabilir. Örneğin solo zindanlardan X coin, grup zindanlardan Y coin gibi. Belli bir X veya Y coin toplandığında sizin belirleyeceğiniz bir ödül sistemi olabilir. Premium varken bu coin miktarı 2x olabilir.
- Death Valley’de Relic Upg. Sc. drobunun kaldırılacak sadece zindanlardan düşecek şekilde eklenmesi. Bu sayede değeri hissedilir derecede artaracaktır. Relic sc sayısı da azalacağı için bir nevi P2W’in az da olsa önüne geçmiş olursunuz.
- Zindanlardan düşen epic itemlerden belli bir sayı tutturunca belli bir ödül sistemi gelebilir. Örneğin zindandan 5 tane war sc düşürdüm. Bunun karşılığında belirlenebilecek bir ödül verilebilir. Tabi burada cannot trade sistemi olması da gerekebilir.
- Death Valley’deki kill görevlerinin sayısını düşürürseniz oyuna daha az item girmiş olacak. Yani bir kaç kutu görevi kaldırılması sonrasında oyuna girecek item sayısında düşüş olacaktır.
- Inferno Temple ödülünün 2x yerine 1x olarak düzenlenmesi. Hem onyx cristalin değerini artıracaktır, hem de oyuna daha az item girişi olacağından piyasa daha canlı kalacaktır.
- Aşağıdaki 2 öneri ise başlıkla çok alakası olmayan ama benim aklıma gelen farklı taleplerdir.
- Inferno temple son yaratık boss statüsüne çekilirse etkinliğin çok hızlı bitmesinin önüne geçilebilir. 6 asas aynı partiye düştüğünde hepsi % atıyor ve bir anda yaratığın yarıdan az canı kalıyor. Ya da komple inferno temple etkinliğinde % kullanımını engelleyebilirsiniz.
- Akşam yoğunluk saatlerinde max 3 kişinin parti kurabileceği bir Death Valley haritası açabilirseniz solo oyuncular bu haritayı değerlendirebilir ve daha çok oyundan zevk alırlar.
Umarım dikkat alırsınız…
İyi çalışmalar.