Oyun Eleştiri. ! Dupe mevcut !

Lynch

Üye
Öncelikle merhaba oyunun genel izlenimi benim açımdan iyi alpha testinde olduğundan dolayıda pek fazla birşey söylemek istemiyorum.

öncelikle dupe ile ilgili bir durumdan bahsedecegim , takıları ve silahları aldımız npcde bug mevcut satışa herhangi bi item koyup aldığınız itemide buy kısmına koyup buy dediginizde sattıgınız itemdan 2 adet olarak inventorinize dönüyor bu yakaladıgım bir sorun.

ayrıca skill stat kısmınta + ibaresi oldugu gibi - ibareside olmalı sürekli skill sıfırlatmak icin insanlar para vermemeli.

ve özellikle söylüyorum karakterlerin yürüşlerinde büyük problemler mevcut.
moblardada aynı sorun var.

büyük problemlerden biri deniz rengi ve ışıkları gerçekten göz ağrıtıyor yürüyüş efectleri kısılmalı baş ağrıtıcı seviyede.

ayrıca sadece ko kitlesine hitap eden bir oyun gibi görmeye başladım yeni oyuncularda kazanmanız gerekiyor incelemelerim devam ediyor birşeyler buldukca konuyu güncelleyeceğim. iyi forumlar.

Tekitekurin

Üye
böyle bulunan hataları yazarsanız ki amacıda bu zaten olayın çok verimli olacaktır.

Oyun ıcınden destek kısmına ıletebılıyorsun ayrıca bılgın olsun

Mystic

Yönetici
Game Developer
Merhaba,

Eşyaların çoğalması sadece görsel bir sorun olup bilgimiz dahilindedir.
Skill ve stat sıfırlamaları, sizleri zorlamayacak şekilde entegre edilecektir.
Zorlu alpha sürecini atlattık dan sonra karakter ve mobların yürüme sorunlarına odaklanabileceğiz. Şuan için oynanabilirlik seviyesini yüksek tutmamız gerekiyor.
Çevresel renk paleti sorunları, gözü yoran ışıklar, mob-skill-ölüm ve ayak sesleri ileriki patchlerde daha düzgün hale getirilmiş olacaktır.
Reklam ile ilgili konular, oyunun biraz daha oynanabilirlik seviyesi arttırıldıktan sonra tüm hızıyla başlatılacaktır.

Öneri ve görüşleriniz için teşekkürler, iyi oyunlar.

Delain

Üye
Öncelikle merhaba oyunun genel izlenimi benim açımdan iyi alpha testinde olduğundan dolayıda pek fazla birşey söylemek istemiyorum.

öncelikle dupe ile ilgili bir durumdan bahsedecegim , takıları ve silahları aldımız npcde bug mevcut satışa herhangi bi item koyup aldığınız itemide buy kısmına koyup buy dediginizde sattıgınız itemdan 2 adet olarak inventorinize dönüyor bu yakaladıgım bir sorun.

ayrıca skill stat kısmınta + ibaresi oldugu gibi - ibareside olmalı sürekli skill sıfırlatmak icin insanlar para vermemeli.

ve özellikle söylüyorum karakterlerin yürüşlerinde büyük problemler mevcut.
moblardada aynı sorun var.

büyük problemlerden biri deniz rengi ve ışıkları gerçekten göz ağrıtıyor yürüyüş efectleri kısılmalı baş ağrıtıcı seviyede.

ayrıca sadece ko kitlesine hitap eden bir oyun gibi görmeye başladım yeni oyuncularda kazanmanız gerekiyor incelemelerim devam ediyor birşeyler buldukca konuyu güncelleyeceğim. iyi forumlar.
Düpe yi anlamadım, mesela bir itemi sell e koyuyorsun, aynısını npc den buy a koyuyorsun daha sonra buy a basınca iki tane çantana düşüyor demişsin.

Zaten satmak için buy a bastığında, sell e koydugun iptal olup çantana düşüyor diğerini de satın almış oluyorsun. Eğer sell e basarsan, buy iptal olur sell e koydugun satılır çantanda hiç kalmaz.

Yada ben anlamadım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt