Oyun gelişimi için bk.

1stARCHER

Üye
Öncelikle iyi günler. Birkaç önerim olacaktı oyun gelişimi için umarım dikkate alınır.
1-Kendi tecrübelerim ve forumda gördüğüm şikayetlere baktığımda zindandan genel olarak memnuniyetsizlik var. Zindanlara her job ve her zindan zorluk derecesine göre en erken bitirme sırasına göre bir ödül konulsa hem teşvik edici olur biraz rutinliği çıkar oyunun hem de hiç karakterine item dizmeyip sadece gb satma kafasından çıkılır gibi. Oyunun devamlılığı açısından iyi olur diye düşünüyorum. Takdir elbette sizin.
2-Death valley'de yine aynı ödül sistemi olabilir. Günlük kasılan battle point'e göre ödül verilebilir çünkü artık çoğu kişi 65 oldu ve bir action lazım. Sıkılmalar başladı ufaktan. ( Bp olayı suistimal edilebilir sonuçta bizim insanımız :) Hep aynı karakter kesimi falan kontrol edilebilir gibi gibi. )
3-Pazar'da dorion haritasındaki lag sorunu pazar kurma limitiyle düzelmişti ama şuan tekrar kaldırıldı. Pazar kurma limiti az almayacak şekilde tekrar getirebilirseniz iyi olur ama farm atan item basan adamda satış yapabilsin diye 1 pazar kurulduktan 1 saat sonra otomatik bozulsun ki başkaları da itemlerini koyabilsin. ( Bu önerim offline pazar gelene kadar lag sorununu giderebilir diye düşünüyorum umarım dikkate alınır. )
4- Son olarak öneri değil de bilgi alışverişi için malum oyunda item basmadan yakmalık atardık ve benim bu oyunlar en sevdiğim kısım upgrade kısmı. İsim vermem normalde de o hakediyor :) Hedvein item basarken önden birkaç yakmalık attı istediği itemi sonradan geçirdi elbette şans elbette hurafe ama bende yakmalık kullanırım ve hurafelere inanmaya başladım gibi :) Bu konu da tecrübesi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim. Teşekkür ediyorum zamanınızı aldım biraz ama umarım dikkate alınır. İyi günler cümleten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt