Oyun gittikce zorlasiyor

derler677

Üye
Yasim 31 sabh 8 aksam 6 casliyorum bu vaziyette macronkulanmadan 63 lvl oldum oyun baslarinda guzel olan ama sonradan kimlerin kafasiyla yada neden oldgunu bilmedigim bagzi nerflerden bahsedicem oyun acildigi zaman hersey guzeldi bi denge vardi ex coin dengesi bi oac slotunda 6 7 saatte 3 5milyon coin kasabiliyorduk 40 dk da silah patliyor gisiyoruz ustumuzde 650 k birikmis 250 ksi pot vs harcayip slota donuyorduk ve 400 k gbi cuzii miktarda kar ediyorduk en sevindigim olaylardan birtanesi yeni acilan skilinmin nekadr mana yesigine bakmadan 1 klik potlari kullana bilmemdi tuaf degilmi sizcede oyunda pot basmaya korkmak diye bi kavram var ve bu oyunda baslarda bole bsy yoktu 1 pot 1 mob kesiyoruz ve 3.5k coin atiyordu 1 mob 1 mana potundan 0.500 coins kar ediyorduk cok degil ama saatlere bolunce bu bagzii asalak tayfaya cok geldi cunki macroya birakiyor gidiyor geliyor 5 m birikmis hemen sikayetler bilmem neler pat hersey droplar dahil %30 bi nerf getirdiniz daha sonra droplar 1 saatte 2 drop veya 3 drop 8 kisilik bi partye fazlami sizce bnce normal ne mukkemmel ne kotu sonra noldu gene droplara nerf geldi ve bu drop czye geldi sonra bu insanalr czye niye gelmiyo dediniz simdi 4 saatte 2 tane drop alsak gene kar sayiyorz sizce iyimi yaptiniz benim bildigim oyun insanlari oyunda tutmaya calisir insanlara seyir zevki vermeye calisir islerini zorlastirarak keyiflerinden keserek insanalri oyunda tutamassiniz hersey kolay olmasin elbette benim demek istedigim hangi gerizekali yayincinin aklina uyup bole nerflemeler yapiyosunuz bilmiyorum birakin bagzi seyler oldgu gbinkalsin insanlarin alistigi gbi sevdigii gbinkalsin herkesin sikayetine kulak asmayin insanalari oyuna kusturmeyinn herkesin elinde +6silahlar olsaa ne kaybedersinizzz oyun olarak siz kaybetmessiniz aksine kazanirsiniz lakin oyuna para yatirip biyere gelmeye calisanlar cok sey kaybeder bole insanlarin aklina uyup bsyleri degidtirmeyin eyer haksizsamda linclemeyin gelin fikrinizi size gore basta ii olup sonradan degisen bsy varsa gelin sizde destek olun bu oyun hepimizin oyunu.

Şarapçıoğlu

Üye
pot eksikliği çekip çekmediğinizden emin değilim ama nokta eksikliği çektiğinizden eminim.

shapshall01

Üye
Sonuna kadar haklısın kardeşim. İtemini dizen dizdi. Şimdide nerf geldiği için death valleyde görev itemli adamlar kasamıyor. Hani p2w değildi?????? Adamların üzeri full +7 +8???????????

Toxic

Üye
Oyundan farmladığım itemleri satarak 2 gb para yaptım ve elime +6 mino çektim üzerimde 2k pus dan alınan mana potu var :) 2k mana potu bitene kadar bir item daha düşürürsem üzerimde 30m para olacak dostum bir şeyleri yanlış yaptığını düşünmeden neden direk oyunu yargılıyorsun ?

derler677

Üye
Yaw krdes hic bsyinyagiladigimiz yok oyun acildiginda boleydi sonradan engellenen seylerinsoluyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt