Oyun Güncel Durumu Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz ?

Rise online

• Devam

Oy: 1 4.5%
  • Normal düzeyde ilerliyor

Oy: 2 9.1%
  • Bu oyun oynanmaz artık.

Oy: 8 36.4%
  • 8 pc ler gitmediği sürece oyuncu kitlesi düşecek

Oy: 11 50.0%
  • 8 pc ler candır

Oy: 1 4.5%

• Kullanılan toplam oy
    22

Kitie

Üye
Selam dostlar, uzun süredir bu oyunu oynuyorum ve premiumum 24 gün daha varken oyundan iyice soğuyup bıraktım gibi bir şey, oynamaya devam etmeye değer mi ?sizin gözlemlediğiniz ve oyun hakkında son güncel görüşlerinizi nelerdir ?

Gözlemlediklerim ve oyundan soğuma sebeplerim aşağıdaki gibidir, eklemek veya sizlere göre haksız olduğum konu varsa paylaşmanızı rica ederim,

1. Zindanların drop değişiklik ve uniq eşyaların kutulara aktarım güncellemeden sonra + Kaleb kill görevini de unutmayalım. (AYLARDIR ADAM AKILLI DROP ALAMADIĞIMIZ HALDE)
2. Bütün farm slotlarında 8 PC li insanların olması. (Lizardman, Stinger, Vampiric bat ve diğer farm slotların hepsi kuşatılmış durumda, ticket atıldığında standart hazır yazı COPY PASTE yapıp ticket a dönüş yapıyorlar.)
3. Mob lardan coin ve diğer itemlerin düşürülmesi.
4. Ekstra bir sürü premium gelmesi.
5. Oyunda ciddi oyuncu kaybı var, Grim, Runic golem, Dragon ve diğer xp slotların kimsenin gelmemesi. 8 kişilik partinin tamamlanması 1-2 saati buluyor. Sanki herkes oyunu bırakmış gibi. Town a sadece 8 PC ciler rpr ve çöp satışı yapıyorlar.
6. Toplayıcılıkta 1 dk süre eklemeleri.
7. Action House hala bakımda olması. (Premium un özelliği fakat bu özelliği günlerce kullanmıyoruz!!!!!!!!!)

Düşünceleriniz nelerdir ?

osmangaziforum

Üye
6 . madde ye tam imzamı atarım . Nedir bu yahu ben Bursada oturuyorum şehir merkezine gittiğimde trafiğe girip bekleme yapmamak için dağyolundan yolu uzatıp bom boş yoldan evime gidiyorum . toplayıcılık ta bekle bekle her ürün arasında niye bekliyoruz anlamadım gitti . belki bi bildikleri vardır da diyorum ortalıkta maden kalmıyordur önüne geldiğini toplayan silip süpürücüler yüzünden mi kalksa iyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum . bende karşıyım normalde 1 dk lik bekleme süresine

1. maddeye gelince droplar neredeyse kalmamış gibi . 32 pc li bir oyuncuyu tek tek üşenmeden isimlerini tesbit ettim yönetime verdim ama serbestmiş meğer .

ekstra premiumlar konusu farm premium olmamalıydı . sabah işe gitmeden birde akşam işten geldikten sonra 1 yada 2 şer saat uyuyana kadar oynayan adamlara haksızlık oldu .

Dragon laire girmek için 1 saat beklemiyorum akşam 6 dan sonra civarı parti bulunabiliyor

öte yandan inframe gelmesi oyun için çok güzel olduğunu düşünüyorum . 84 level olmama rağmen her defasında giremesemde çok beğendiğim bir uygulama oldu .

ekleme yapim . Bi ara dorionda domatesin kökünü kurutan bi arkadaş vardı kim bilmiyorum ama muhtemelen yazılım kullanıyordu ortalıkta toplayan kimse yok ama domates te yok . eskiden bir çok toplayıcıya denk gelsem bile domates bulunuyordu . Yönetim sanırım bu kişiyi tesbit etip banlattı . Bu konuyla ilgili yönetime teşekkür ediyorum ticket açmayı bile düşünmüştüm .

caleb e gelince kill görevi olması yüzünden girmiyorum çok kill konusunda başarılı değilim oyunda yanlız takılıyorumgenelde bu sebeple kaleb de kill görevi olmasaymış daha iyi olurmuş . ama yönetimin vardır bi bildiği .

sadece dropların çok düşmesi biraz endişeye yol açtı bende ama seviyoruz oyunu :)

levbom

Üye
arkadaşlar şu konuda yanlışsınız. 1. bu bir oyun para kazanmak için değil eğlenmek için oynamalısınız. 2. bu bir ekip oyunu o yüzden klanlar var ve parti olarak hareket ediliyor. tek başınıza fazla birşey yapamazsınız.
diğer yazdıklarınıza gelecek olursak şuan oyunda exp kasan fazla insan yok çünkü herkes 85 level oldu. level kasanlarda genelde 2. 3. belkide 4. charlarını kasanlar.
yazdığınız slotlardan farmcı olduğunuz anlaşılıyor. evet farmcılara slot bırakmıyor 8pcliler ama onun önüne geçme şansı yok. onun önüne geçmek için paraları kısıp farm premium getirdi adamlar. 8 karakterinede farm premium alıp oynuyorsa adam onada yönetimin yapabileceği birşey yok.
1. serverda farm slotları genelde boş oluyor orada el ile kasabilirsiniz diye düşünüyorum.
birde narun towerdada farm denenebilir değerli taş atıyor.
bunuda yapamam diyorsanız DV de ekibinizle Archdemon Bael yada Deathlord kesebilirsiniz yeni Radiant kıyafetler atılıyor ve en kötüyü 40mden gidiyor.

the0fear

Üye
arkadaşlar şu konuda yanlışsınız. 1. bu bir oyun para kazanmak için değil eğlenmek için oynamalısınız. 2. bu bir ekip oyunu o yüzden klanlar var ve parti olarak hareket ediliyor. tek başınıza fazla birşey yapamazsınız.
diğer yazdıklarınıza gelecek olursak şuan oyunda exp kasan fazla insan yok çünkü herkes 85 level oldu. level kasanlarda genelde 2. 3. belkide 4. charlarını kasanlar.
yazdığınız slotlardan farmcı olduğunuz anlaşılıyor. evet farmcılara slot bırakmıyor 8pcliler ama onun önüne geçme şansı yok. onun önüne geçmek için paraları kısıp farm premium getirdi adamlar. 8 karakterinede farm premium alıp oynuyorsa adam onada yönetimin yapabileceği birşey yok.
1. serverda farm slotları genelde boş oluyor orada el ile kasabilirsiniz diye düşünüyorum.
bunuda yapamam diyorsanız DV de ekibinizle Archdemon Bael yada Deathlord kesebilirsiniz yeni Radiant kıyafetler atılıyor ve en kötüyü 40mden gidiyor.
Farm yapan herkes döner ekmekci mi?. Her mmo oyunda farm yapılır oyunun kültürü budur. Herkes farm yaparak kendi karakterini güçlendirir. Gerçi siz mmo oyunları mmo olarak değil moba olarak oynuyorsunuz. hazır 85 char satın al, hazır item satın al, chara koy akşam 2 saat pk at çık.

anil1991anil

Üye
Kaleb için kill şartı getiren güncellemeden sonra oyunu bıraktım, beklemeye geçtim. Son gelen premium güncellemesinden sonra bu ekipten umudu kestim ve bütün eşyalarımı satıp oyunu tamamıyla bıraktım.

N3v3N

Üye
Devamke...
Droplar pveden alınıp pk alanına aktarıldı. Eskisi gibi kalebten item yağmıyor. Pk yapıp kutuları kırarak drop elde edebilirsiniz.

30 carla zindan donenlere kötü oldu. PK cilarin yararina oldu. Bence çok iyi oldu...

Premiumlar biraz tuzlu ama verdikleri oduller 4te1 fiyatlarını karşılıyor. Elite pre desen beleş gibi bişey oldu ama icide cok bosaltildi en azından ah kullanımı olsaydı...

Premium çekmek için ah in açılmasını bekliyorum. Bakalım ne zaman açılacak... Yani şu oyunda en sevdiğin özellik ne deseler AH derim...

levbom

Üye
Farm yapan herkes döner ekmekci mi?. Her mmo oyunda farm yapılır oyunun kültürü budur. Herkes farm yaparak kendi karakterini güçlendirir. Gerçi siz mmo oyunları mmo olarak değil moba olarak oynuyorsunuz. hazır 85 char satın al, hazır item satın al, chara koy akşam 2 saat pk at çık.
oyunu ilk gügnden beri oynuyorum. hep kendi charımla oynuyorum.
ilk 85 olanlardan biriyim. sadece farm atıp para çekiyorsanız döner ekmekcisiniz. farm atıp karakterini güçlendirip pk atan zaten konuşmaz oynar arkadaşlarımız arkada baelde archdemonda farm atıyorlar 85 level full charlarla. atıpda takılarını +2 +3 yapmak için oynuyorlar. işim yoksa ev müsaitse çocuklar müsaitse gece 1e 2e kadar pk atıyorum genelleme yapip şahıslaştırıyorsanız kim le konuştuğunuzu bilip öyle konuşun.
kaleb kill görevi niye zoruna gidiyor adamın 25 kill alacak kadar pk atmıyorsanız oyunda bu oyunu oyun oldugu için oynamıyorsunuz para kazanmak içn oynuyorsunuzdur benim için çünkü 20 tane karakteriniz var hepsiyle kaleb yapip item alacaktıunız artık alamıyorsunuz.
8pc li slotlara sizde alın 8pc kurun illegal bir duırum yok. kim güçlü ise slotu o alır. hile oldugundan şüphelendiğiniz birileri varsa kayıt alıp onlarıda banlatabilirsinz.

fstab

Üye
craft ve toplayıcılık konusundaki eleştirilerinize kesinlikle katılıyorum, düzenleyen arkadaş kim ise gerçekten geri dönülemez bir noktaya soktu bu durumu bundan sonrada düzeltibileceğini pek sanmıyorum oyunun belkide en çok emek ve zaman isteyen bir sistemini nasıl bu hale getirebilirdiler anlamak zor.
Ah sisteminin kapatılmasının sebebi olarak discordda pazar dengelemesini sağlamak olduğunu söylemişti yöneticiler ama pazar sistemi böyle dengelenmez ah ye koyacağıma gider bilgisayarı acık koyar yine o itemi isteyen istediği fiyata koyar bunu görmek bu kadar zormu bilmiyorum.
farm olayına gelirsek yeni radiant drobu atan slotlar gayet farmlanabilir durumda ama bunu tek yapamazsınız mmorpg gereği bir sekilde ekip kurmanız veya bir ekibe katılıp bu pastadan sizde gayet pay alabilirsiniz ha ben bunu yapamam diyorsanız zateen 1 milyonluk çarınızda olsa solo yine bir şey yapamazsınız.

Pitou

Üye
Kısa ve net bilgi veriyorum. "ÇOK PAHALI "

yetiyet

Üye
oyunu ilk gügnden beri oynuyorum. hep kendi charımla oynuyorum.
ilk 85 olanlardan biriyim. sadece farm atıp para çekiyorsanız döner ekmekcisiniz. farm atıp karakterini güçlendirip pk atan zaten konuşmaz oynar arkadaşlarımız arkada baelde archdemonda farm atıyorlar 85 level full charlarla. atıpda takılarını +2 +3 yapmak için oynuyorlar. işim yoksa ev müsaitse çocuklar müsaitse gece 1e 2e kadar pk atıyorum genelleme yapip şahıslaştırıyorsanız kim le konuştuğunuzu bilip öyle konuşun.
kaleb kill görevi niye zoruna gidiyor adamın 25 kill alacak kadar pk atmıyorsanız oyunda bu oyunu oyun oldugu için oynamıyorsunuz para kazanmak içn oynuyorsunuzdur benim için çünkü 20 tane karakteriniz var hepsiyle kaleb yapip item alacaktıunız artık alamıyorsunuz.
8pc li slotlara sizde alın 8pc kurun illegal bir duırum yok. kim güçlü ise slotu o alır. hile oldugundan şüphelendiğiniz birileri varsa kayıt alıp onlarıda banlatabilirsinz.
Yani oyunu oynuyorsa, şikayet etmeyecek öyle mi?. Konu başkası olunca, farmer, döner ekmekci istediğini söyle, kendine gelince karşındakinin bilip bilmeden genelleme yapma :D
Bu oyunu sadece 85 leveller oynamıyor, adam oyuna yeni başlamıştır, karakterini güçlendirmek istiyordur, exp kasmak istiyordur dungeona giriyordur. Bu adam nasıl gidip kill alabilir? Ben oyuna cashlere zam geldiği gün girmeyi bıraktım charın üstünde 10gb nakit ve itemler var döner ekmekci olsam üstündeki parayı satarım çok şükür oyundan gelecek 2-3 kuruşa ihtiyacım yok, oyunu oyun olduğu için oynuyorum.

8li pcleri savunacak kadar da seviyorsan bu oyunu zaten düşüncelerinin hiç bir önemi yok, senin amacın oyunu falan geliştirilmesine yardımcı olmak değil, oyun yönetimi ne yaparsa yapsın oyunu övmek ve bu işte sana başarılar diliyorum.

osmangaziforum

Üye
Ben Action Housenin şu an bakımda olduğuna inanmak istiyorum ve bir gün yada bilemedin 2 gün sonra açılmasını da beklemekteyim . Geceden sabaha kardar çarı pazarda tutup ta ayda 100 tl elektirik parası fazladan gelmesine sebep olacaklarını zannetmiyorum yönetimin . yarın yada öbürgün Action houseye satacağım itemlerimi koyacağım .

levbom

Üye
oyun yönetimi 10 numara bana gb veriyorlar. benim dediğim lafları kimse demiyor yönetime.
hocam yönetim ne yapacak 8 bilgisayarı olan adama illegal birşey yok diyorum.
slotun parasını kesti farm yapacaksa 8 bilgisayarada farm pre alması lazım daha ne yapsın yönetim.
haddar va hagard 1 boş gidip orda kassın elle.
oto açılan yerde adam açmışsa ne yapabilir yönetim onlarıda hiç düşünmüyorsunuz.
ben senın ihyiyacın var diye yazmıyorum genelleme yapıyorum. birde bu saatten sonra oyuna yeni başlayak 1 kişi tek başına birşey yapamaz charına level bile kasamaz. kusura bakmasın. zaten başlayanda yok kalmadı. hem oyunu bilmeyecek hem sıfırdan kasacak hem item alacak hem exp alacak hem premium alacak mümkün değil başarabilmesi.

kimyasal

Üye
Action house kapandığı zaman satılan item de rekabet azalıyor ve tezgaha koyanların adaletine kalıyor alıcılar.

osmangaziforum

Üye
action house bakımda değilse açık olmalı . şuanda bile ölü fiyat koyanlar oluyor bi farkı yok ki

fstab

Üye
1701627687366.png

Kitie

Üye
Benim para ile ilgili bir problemim yok, 50 bin tl lik char da dizerim 200 bin tl lik char da dizerim benim için bu hiç problem değil, ki bu gb ler mafya slotlarından gelmektedir ve ben onlara para kazandırmam, daha da kötüye giden bir oyun için bütçe ayırmak ne kadar mantıklı bilemedim.
Örnek verecek olursak ben yeni başladım oyuna ve daha önce ko veya buna benzer bir oyun oynamadım, 20 bin-100 bin tl para yatırmadan char dizebilir mi oyuncu ? Bütün farm slotlar 8 pc ler ile dolu, yeni oyuncu mana parasını bile çıkartamıyor, xp kasan oyuncu kalmadı, kasanlar da 2-4 saat arası kasıp çıkıyorlardı 1-2 hafta önce. Mesela WOW aylık 10-15 euro veriyorsun ve her şey eşit, zindanlar eşit, slotlar eşit, pvp eşit, pve eşit tamamen yeteneğene bağlı bir oyun. Rise online oyunu çıkarttığında "Söz veriyoruz Knight gibi olmayacak, mafya slotları olmayacak, Rise online ekibi her zaman oyuncunun yanında olacak" diye söz verdiler peki şimdi ne oldu ? ne değişti ?

Son gözlemlediğim kadarıyla oyun şundan ibaret;
1. DV de 50 bin - 100 bin tl lik 20-30 tane char mevcut dv yi onlar dönüyor, asaslar ise farm yapmaya çalışan gariban paper priestlerin peşinde ki bu çok aciz bir durum asaslar için :D
2. Oyundaki bütün farm slotlar çoklu pc ler elinde.
3. Toplayıcılık diye bir şey kalmadı.
4. Zindanlara girenler de 1. madde deki oyuncular.
5. Ki rise online bu çoklu pc lerle iş birliği yapıyor, bana bunu lizardman daki çoklu pc olan söyledi, l Rise online 20-30 tane dv deki charlarla ve farm slotlardaki 8 pc lerle kardeş kardeş oynarlar artık.

Kitie

Üye
@Marduk un "Action House" ile ilgili açıklamasına gelecek olursa, Bende premium mevcut ve Action House premiumun bir parçası. Action u kullanamıyor isek avukatımla görüştüm permiumun un verdiği herhangi bir özelliği kapatılıyorsa permiumun iadesini talep etme hakkımız da mevcut bunu da buraya not olarak eklemek istedim.

RickSancheZz

Üye
marketin pahalılığı haricinde oyunun gidişatında hiç problem görmüyorum, farm olayına çok takılmayın, farm atacak vaktiniz varsa az buçuk item yapıp dvde random veya %5 olan bossları kovalayın bir dropta 2-3 aylık farmınızı çıkarırsınız,

osmangaziforum

Üye
@Marduk un "Action House" ile ilgili açıklamasına gelecek olursa, Bende premium mevcut ve Action House premiumun bir parçası. Action u kullanamıyor isek avukatımla görüştüm permiumun un verdiği herhangi bir özelliği kapatılıyorsa permiumun iadesini talep etme hakkımız da mevcut bunu da buraya not olarak eklemek istedim.
bende kullanamıyorum bu konu açıklığa kavuşturulmalı . Action house bakımdamı yoksa bilerek ve isteyerek mi kapatılıyor . insanların kullanamadıkları süreler iade edilecekmi ???

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt