Oyun Hata Vermeden Kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

davutgunesoglu

Yeni Üye
Merhaba,

Oyunum herhangi bir hata vermeden kapanıyor. Bu sorunu yaşayan var mı acaba?

Sorunu yaşayan ve çözen varsa burada yardımcı olabilir mi? Destek üzerinden yine iletişime devam edeceğim.

Denediklerim;
Bütün ekran çözünürlüklerinde denedim fakat sorun devam ediyor.
Directx sürümlerini tekrardan kurdum.
Dosya kontrol yaptırdım.
EAC kontrol yaptırdım.
Rise Online Destek üzerinden gelen cevap; "C:\Users\bilgisayar adı\AppData\Local\RiseOnline\Saved İçerisindeki dosyaları siliniz."
Rise Online Destek üzerinden gelen cevap; Bios ayarlarınızdan xmp kapatıp, overlock açık ise onu da kapatıp all settings default yapabilir misiniz.

Bios ayarlarımı sıfırladım ve sorun çözüldü. XMP kapandı fakat 20 dakika sonra geri açtım XMP'yi şuan sorunsuz devam ediyor. Bios ayarlarını sıfırlarken SecureBoot ile ilgili bir ayar değişti. Onunla ilgili olabilir sanırım. Aynı hatayı yaşayan arkadaşlar deneyebilir.

Son düzenleme:

BySanda

Üye
Aynı hatayı bende alıyorum. Belli belirsiz bir zamanda hiç bir hata vermeden oyun kapanıyor. İnternet hızım gayet iyi sistemimde güncel bir problem yok. bu oyunun kapanması sorunun yüzünden farm yada pazar açıp bırakamıyorum oyun kendini kapatıyor.

davutgunesoglu

Yeni Üye
Aynı hatayı bende alıyorum. Belli belirsiz bir zamanda hiç bir hata vermeden oyun kapanıyor. İnternet hızım gayet iyi sistemimde güncel bir problem yok. bu oyunun kapanması sorunun yüzünden farm yada pazar açıp bırakamıyorum oyun kendini kapatıyor.

ben hala çözemedim hocam.. 1000Mbit internetim var sistemim 2023'ün en güncel sistemi. Her ne yapıyorsalar bu saçma bir şekilde bizi etkiliyor. Destek üzerinden bir sonraki güncelleme bunun çözüleceği iletildi. Sonraki güncellemeden sonra aynı durumu yaşamaya devam etmeyiz umarım.. Şimdilik beklemedeyim.

davutgunesoglu

Yeni Üye
sorun devam ediyor hala çözümü bulamadım. Canı isteyince şak diye kapatıyor kendini..

Neavus

Yeni Üye
Aynı sorunu ben de laptoptumda yaşıyorum. belki forumlarda konu çözümü mevcuttur diyerek giriş yaptım fakat bir tane moderatör bile konu hakkında yorum yapmamış ilginç gerçekten.

Meapr

Moderator
Selamlar,
Bu yaşadığınız problemin sebeplerinden biri, arka planda açık olan 3. parti programlar (Riot vanguard v.b.) ve uygulamalar sebebiyle olabilmektedir.
Aynı zamanda, eksik ve güncel olmayan sürücüler kaynaklı da bu sorunu deneyimleyebilirsiniz. Tüm güncelleştirmelerinizi kontrol edin ve lütfen aşağıda paylaşacağım çözüm adımlarını eksiksiz ve atlamadan uygulayın. İşlemlerin sonunda bilgisayarınızı yeniden başlatın.
1. Çözüm'ü uygulayın. İlk çözüm adımları sorununuzu çözmez ise, ikinci çözüm adımlarına geçebilirsiniz : 2. Çözüm
Sorununuzun devam etmesi halinde, resmi site üzerinden destek bileti oluşturabilirsiniz.
Sorununuzun kısa sürede çözülmesi dileğiyle, keyifli oyunlar!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt