Oyun Hk

KAYABEY

Üye
Merhabalar,

Gerçekten bazı şeyleri anlamak çok güç oluyor.
Yahu, bu oyunun başarılı olmasını bir çok kişi o kadar istiyo ki. Misal ben.
Ama resmen bu insanlar da oyundan soğusun ısınamasın mı denildi ?
Yani, bu kadar bug ile bu oyunu neden açtınız ?
Neden yere sağlam basmadınız ?
Neden ya neden?
Gerçekten hep daha iyisini bekledikçe oyunda olduğum her süre yeni sorunlar.
Destekten bildiriyoruz ama ne zaman düzelecek?
1 sene de official de mi bekleyeceğiz.
Artk basit basit yersiz buglar istemiyor kimse. Ama ortalık bug dan geçilmiyor.
Neye elini atsan elinde kalıyor.
Görev diyorsun pencerelerde sorun var.
Seni en çok ayıran özelliklerden biri, offline merchant ve auction house. Ama aktif değil.
Daha üşendiğimden saymadığım onlarca şey.
Ya Rise Online farkı bunlardı zaten.
Siz bu özellikler olmadan kime benzediğinizi düşünmüştünüz ?
Gözünüzü seveyim bitirmeyin bu oyunu.

bessine

Üye
1 ay içersinde gözle görülür bir iyleştirme yapılamzsa ise maalesef ki oyun gidici kendi fikrimi söylemek gerekirse maalesef çok acemiler.Baş edemicekler.

_AYDOS_

Üye
İnsanları manipüle etmeye gerek yok oyunda sorun yaratabilecek bir bug vs şuanda görünmüyor. Gerekli görülen sorunlar olursa yetkililer yeterince gereken destek ilgi ve alakayı faaliyete geçiriyorlar
Teşekkürler

zoeken

Üye
Bir yazılımın geliştirme sürecinden sonraki test süreci, yazılımın kendisinin oluşturulma sürecinden çok çok daha zordur.

Bu yüzden insanlar 1-2 yıl kapalı beta açık beta, beta op 1 gibi Official olmayan terimlerle kullanıcılardan feedback toplarlar.

Bir ürünü test etmek bir ekiple asla ve asla mümkün değildir. Bu yüzden bu bugların ilerleyen zamanlarda düzeleneceğini düşünüyorum. Bence biraz şans vermek gerekiyor.

Her şeyden önce benim kızdığım asıl nokta server noktası. Günümüzde hala LAG ve Server problemi yaşıyoruz? Eğer bunu eskiden de böyleydi ve size bu hissettiklerinizi yaşatmak istiyoruz diyorlarsa yanlış yaparlar :) (Kimse lag konusunda eski koya dönmek istemez)

Gelişen teknolojide o kadar çok load balancing sistemleri var ki bunlar vasıtası ile yükünüzü sunucular arasında devredebilirdiniz. Dorion 1 ve Dorion 2 arasında ki user dağılımını eşit yada doluluk oranına göre dağıtabilirdiniz. Herkesi getirip Dorion 1 e atmanın anlamı yok en azından şimdilik.

Yine de BUGs konusunda bence şans vermeye değer. Zamanla toparlanacaktır.

KAYABEY

Üye
İnsanları manipüle etmeye gerek yok oyunda sorun yaratabilecek bir bug vs şuanda görünmüyor. Gerekli görülen sorunlar olursa yetkililer yeterince gereken destek ilgi ve alakayı faaliyete geçiriyorlar
Teşekkürler
Güzel kardeşim. Kimsenin kimseyi manipüle ettiği yok. Ben de buraya yeni gelmedim. Ama betasıydı oyuydu buyuydu derken kullanıcı olarak emek verdim. Ve official e gelince beklentim tabii ki yüksek olacak. Beta tadı mı bekleyeceğim bir de? Boş konuşmayalım. Oyun official e çıktığında bu buglarla çıkıyorsa tüm kullanıcıların sitem etmeye gayet hakkı var. Hele hele emek verip bug bildirenlerin hayli hayli var. Burada sadece oyun yapımcısı emek vermiyor. Hepimiz veriyoruz. Oyunu yapan emeklerinin karşılığını almak istiyor. Ben de istiyorum. Doğal şeyleri manipülasyon olarak tanımlamaktır manüpüle etmek.,

Slarent

Üye
Teşekkürler
Manipülelik bir durum yok. Adam şuan oyunda olan herşeyi söylemiş, savunmaya geçmenin luzmu yok. 3 yıldır test edilen oyun neden bu kadar hatalı, buglu problemli çıkıyor bunu sorgulamanın yanlış bir yanı yok. Zaman ve sabır isteniyor, cebinden binlerce lira para atıp keyif almak isteyenlere ayrı üzülüyorum. Madem bu kadar eksik, her noktasında hata ve bug bulunabiliyordu. Abi ne test edildi alfa betada. Daha karakterlerin,canavarların hasarları bile test edilmemiş. Solo oyuncu nasıl görev yapabilir buna bile bakılmamış. Canavar koymus, karakter koymuş oynayın denmiş gibi yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt