Oyun içerisinde değişmesini düşündüğüm unsurlar

mehdikerem

Üye
Ben oyununuzu severek oynuyorum , bana göre bir eşi daha yok. Oturmaya çalışan bir oyun, tabiki de inişler çıkışlar olacaktır , bir şeyler oturunca yani sorunlar çözülünce de bomba gibi bir şey olacağına eminim.

Şu sözü söylemek istiyorum öncelikle , ''Bir yemek beğeniliyorsa, o yemeğin tarifini değiştirmezsin, çünkü o yemek zaten seviliyor''

1. a.h oyunun başında yoktu, sonradan geldi gayet memnunuz. Tarifini değiştirmenize gerektirecek bir durum söz konusu değil.(50.000.000 durumunu geri çekmeniz gerektiğini farkındasınız)
Bir parantez açmak istiyorum
( yöneticilerinizin kesinlikle gunde ,2-3 saat bu oyunu oynaması gerekiyor. Yada güvenilir bir kişiden geri dönüşler alması gerekiyor)

Diyorsanız evet fikir veren aktif oynayan arkadaşlarımız var, her ay değiştirin o arkadaşları kesinlikle, özellikle oyunu başından beri oynayan arkadaşların accountlarını tercih etmenizi öneririm.

2.Oyunun son halindeki itemleri kesinlikle oyuna dahil etmelisiniz. Neden ? - Priestler gereksiz kırılgan , wariorlar gereksiz kırılgan ki ben bir asas playeriyim ve bunu söylüyorum.Yani itemlerin değerleri ile oynamak yerine oyunun son halindeki yüksek defanslı itemleri oyuna dahil etseniz.Başta oyunu üretirken kurmuş olduğunuz düzen çok iyi bir şekilde yerine oturacaktır.

3.Death Valley haritasını büyütüp, evet yanlış duymadınız büyütüp.Buralara dread servant gibi zor ölen party ile bile zor kesilen yaratıklar eklemelisiniz.Bu yaratıkların droplarıda legend itemler yada armorlar olmalı.8 kişinin kasabileceği alan yok şuanda.

4.Dungeonlara özellikle 70+ dungeona yada yeni gelecek olan dungeona 50 k-100k battle point zorunluluğu getirilmeli vede daha değerli itemler atmalı. (63 - 65 - 68 dungeonlar bu şekilde kalabilir.)

5.Battle point ile item alma olayı getirilmeli artık.Mesela dagger alacağım ; 500.000 bp ve 50.000.000 coin her açıdan win bu durum anladınız siz.

6.Lucy draw geri gelmeli.

Şahsi olarak ilgilendiğim bir konuyada değineceğim. Arkeolojide kazdığım yerlerden atan mataryallerin (rare key,royal key, treasure map, skull, sword blade ,nails) artık bir işe yaramasınıda temenni ediyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt