Öneri Oyun içi Buglar ve Öneriler

Newlifes

Üye
Merhaba yönetim ve developer ekibi ALFA sürecinde test etme sanşım olmadı RİSE ONLİNE yeni keşfetmiş biri olarak yaklasık 15 senelik mmorpg geçmişim oldugundan oyun içi bugları hızlı bir şekilde görebiliyorum suan ALFA test süreci açık olmadıgından gerek video ve yayın geçmişlerinden izlediğim ve gözüme takılan Bugları bu konu altında toplamayı düşünüyorum ve gerekli önerilerimi yine bu konu altından yapacağım fixlenmiş bugları yazı içerisinde düzenleyeceğim...

BUG
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Bug : Priest karakterinde belirtilen kask takılınca karakterin kafası kel olarak gözükmekte (Görüntü Bug).
2.Bug : Warrior karakteri kalkan takılı olmasına rağmen ayak kırma ve skill vurulabildiği görülmektedir.
3.Bug : Karakter öldükten sonra tekrar respawn olduğunda zıplama animasyonu ortaya çıkıyor.
4.Bug : Zıplama animasyonu kullanılırken skill kullanılabiliyor.
5.Bug : Assasian karakteri görünmez haldeyken smoke skill kullanırsa görünmezliği bozulmuyor.

ÖNERİ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Öneri : Mage Nova efectleri çok fazla parlamakta buda negatif yön demektir sebebi şudur ki aynı anda 7 mage nova attığını varsayalım patlama efectinden 1- FPS kaybı yaşanacaktır 2- Patlamadan dolayı karşı taraftaki oyuncuyu göreme gibi bir problem yaratacaktır. Efectleri biraz daha seffaf hale getirilebilirse daha sağlıklı olabileceğini düşünüyorum.

2.Öneri : Zıplama animasyonu çok güzel yapılmış buna istinaden şu problemlere sebebiyet verebilir Karşı tarafta bir okçu olduğunu düşünelim bende bir warrior'um okçu bana doğru bir ok yolladığında ben o esnada zıplama animasyonunu kullanıp okun geldiği yön değilde farklı bir yana kayarsam oktan kaçabilme gibi birşey ortaya çıkıyor mu. (Developer ekibi tarafından test edilmesini istiyorum.)

3.Öneri : Buzul alanda yerdeki buzların parlaklığı çok fazla göz alıcı bunların seffaflığı ayarlanması gerekli.

4.Öneri : Kamera açıları şuanda tam olarak yapılmadığından dolayı bu denle gördüğüm kadarı ile deat valley haritaları ve exp alanlarındaki çıkan BOSS'ların kamera açısına uyarlanması gerekmekte şuanda BOSS Moblarının boyutları çok gereksiz büyük hem combo açısından kullanıcıya negatif bir yön getiriyor ve görüş açısını daraltıyor.

5.Öneri : Archer karakteri Backstep skili kullanıldığında karşıdaki düşman karakterinin ekranında nasıl görünüyor bir görüntü bug yaratıp arkada kalmasını sağlıyor mu kontrol edilmeli.

6.Öneri : Deat Valley haritasında düşman seçimi yapıldığında hiç bir icon vb şey belirmiyor karakterde karakterin altına o kullanıcının seçildiğine dair bir icon belirteç yapılabilir buda uzakta veya iç içe duran karakterlerin arasından düşman seçimi yaparken avantaj sağlar.

Ekli dosyalar

• görüntü bug.png
    görüntü bug.png
    439.2 KB · Görüntüleme: 67
  • kalkan ile skill vurma.png
    kalkan ile skill vurma.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

CAZBEM

Üye
5. Bug olduğunu sanmıyorum aynı şekilde bıçak ta atıyor bıçak bug olabilir ama smoke kalabilir çünkü bıçak atarak mobları bile kesebilirsin 8 asas ile canın azalmadan fakat smoke aynı değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt