Oyun içi gördüğüm hatalar

XakyaS

Üye
Asas skilleri ara sıra basmıyor , karakter bazen ara sıra ters koşuyor dorion ve green mapinin görevlerini yaptıktkan sonra proteana ya da başka mapa ışınlanmıyor bastığımızdada oyundan atıyor , bence 5 görev sınırı arttırılmalı en az 10 olmalı npclere zor tıklanıyor oyunu türkçe yapmak istediğimde türkçe olmuyor ve oyun içerisinde townda çok kasma var optimizasyonu düzeltilmeli, oyuna her girdiğimizde karaktere zoomlu başlıyor ve en son yapılandırdığımız kamera ayarları bozuluyor şimdiden düzelteceğiniz için teşekkkürler :) ışınlanma sorununu hemen çözerseniz oyuncular olarak memnun olacağımızı belirtmek isterim ziraa 30dan sonra dorion bölgesinde ve greende kasmak oldukca zorlasıyor teşekkürler.

Death_Sword

Üye
Binek uzerinde Görev Bölgesine Giderken Bazi bölgelerde Binek Takiliyor ve ilerlemiyor,
NPC den görev alma syisi cok cok az Bu sayinin 20 yada daha fazla olmasi daha iyi olur diye düsünüyorum,

Nisshe

Üye
1. - Dorion 1 Deyken Lunaskar Kingdoma geçerken oyundan atıyor Dorion 9 Da Lunaskara geçerken atmıyor.
2. - Vice Merchant ( Ofline Merchant ) Kurulumundan sonra paraların nereye gittiği belli değil ve malesef merchant bozulmuyor.
3. - Repair Sistemi çok zayıf her 40 yaratık da bir Dagger RPR istiyor durabilty ayarları değiştirilirse daha güzel olur.
4. - Pet Sistemine bence loot seçme özelliği eklenmeli party ile görev itemi kasarken herkes peti kapatmak zorunda kalıyor.
5. - Merchantlara dıştan bakarken itemlerin ne kadar fiyata satıldığı görünmeli.
6. - Merchantlar başka birisi açtığı zaman buga girip kalıyor ve bir daha açılmıyor.
7. - NPC ler önünde biri varken buga giriyor ve açılmıyor.

Önerilerim , tavsiyelerim ve şikayetlerim bu şekildedir İnşallah oyun daha iyi yerlere gelecek ben inanıyorum :)

isamercan68

Üye
kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü XAPOFX1_5.dll bulunamadı. programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir..!
diye bi hatayla karşılaştım giremiyorum ilk girişim olcak bu yardımcı olurmusunuz

Nisshe

Üye
kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü XAPOFX1_5.dll bulunamadı. programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir..!
diye bi hatayla karşılaştım giremiyorum ilk girişim olcak bu yardımcı olurmusunuz
DLL ' yi indirip oyunun olduğu klasöre atıp dene belki düzelir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt