Oyun içinde veya resmi sitede hile şikayet butonu yada yeri varmı ?

Thorkell

Üye
Oyunun içinde sadece makro bildirisi var bir 10 dakika önce sanırım hile kullanan bir arkadaşa denk geldim videosunu çektim ama oyun yöneticilerine bildirim atabileceğim bir yer bulamadım
henüz oyunun başında bir çok aksilik çıkmasının dışında böyle bir hilede bulunduysa buna önleyici bir sistem getirmeleri çok önemli bence yoksa bu oyunda pislik içinde kalıp hilecilerin oynadığı insanların oynanmaz o oyun hile dolu dedikleri bir oyun haline gelir daha ilk ayında

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Merhaba oyun içi ticket sistemi aktif olarak kullanılmaktadır. burdan bakarak sizlerde kullanabilirsiniz.

1650323743905.png

Paris

Üye
Oyunun içinde sadece makro bildirisi var bir 10 dakika önce sanırım hile kullanan bir arkadaşa denk geldim videosunu çektim ama oyun yöneticilerine bildirim atabileceğim bir yer bulamadım
henüz oyunun başında bir çok aksilik çıkmasının dışında böyle bir hilede bulunduysa buna önleyici bir sistem getirmeleri çok önemli bence yoksa bu oyunda pislik içinde kalıp hilecilerin oynadığı insanların oynanmaz o oyun hile dolu dedikleri bir oyun haline gelir daha ilk ayında
Merhaba, aşağıda belirttiğim yöntemleri uygulayarak hile kullanan kişileri bildirebilirsiniz.

Oyun içerisinden destek talebi oluşturarak hile kullanan kişiyi ismiyle bildirebilirsiniz.

Oyun içerisinde kişiye sağ tıklayarak makro raporla yapabilirsiniz.
1650323812289.png

Thorkell

Üye
makro raporla pek işe yaramadı benim gördüğüm arkadaş hem makro kullanıyordu hem hiç hasar almıyordu makro raporladım ama herhangi bir şey olmadı charın davranışlarından anladığım kadarıyla hasar almayı kapatıp makro bildirime bir çözüm bulup charı oraya sabitlemiş 11 lvldi sonradan gördüğümde 12 olmuştu sabaha kadar kasılacak char

Paris

Üye
Merhaba, bildiğim kadarıyla raporladıktan sonra bir süre sonra CAPTCHA çıkıyor. Dediğiniz gibi bir olay varsa lütfen oyun içerisinden destek talebi oluşturarak ismiyle ve kanıtınız varsa onunla birlikte yollayınız.

Thorkell

Üye
destek talebi oluşturdum karakter nickinide yazdım fakat video aldım resim yollana biliyor videoyu nasıl ilete bilirim

Paris

Üye
destek talebi oluşturdum karakter nickinide yazdım fakat video aldım resim yollana biliyor videoyu nasıl ilete bilirim
Videoyu youtube ve benzeri platformlara yükleyerek Link olarak destek talebinin içerisine gönderebilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt