oyun kapaliyken ram kullanimi

bedomazo

Üye
merhaba bugun oyunu kapattiktan sonra amd software i actim ve oyunu (sebebini bilmiyorum ama cok onceden sildigim oyun olan spellbreak olarak gozukuyor ama aslen rise online) hala calisiyor gosterdigini ve 7.5gb ram yedigini gordum bu sorun benlemi alakali baska deneyimleyen varmi? ss i yukledim yardimci olabilirseniz cok sevinirim

Ekli dosyalar

• AMD Software_ Adrenalin Edition 8_11_2022 8_20_22 PM.png
    AMD Software_ Adrenalin Edition 8_11_2022 8_20_22 PM.png
    290.4 KB · Görüntüleme: 74

McGona

Üye
bende amd ekran kartı kullanıyorum böyle bir problemim yok senden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

N3v3N

Üye
Dün oyun Kanal degisirken yükleme ekraninda dondu. Alt tab yaparak arka planda Chrome a geçiş yapmaya çalıştım. Alt tab ile oyun ekrana kuculunce çarpı isaretine bastım kapanmadı. Diğer uygulamaları o şekilde kapatabildim. Alt Ctrl del yapıp görevi sonlandir demeye çalıştım. 1-2 dk cevap vermedi oyun sonra kendiliğinden kapandi.

Görev yoneticisine baktığımda oyun açık görünüyordu fakat sadece ram kullanımı söz konusu idi. Görevi sonlandir dedim.

Normalde de böyle mi acaba deyip gir çık yaptım oyuna görev yöneticisinde görünmüyordu.

birol2003

Üye
Oyuna özel bir durum değil windows ile alakalı bir durum bazen programı kapasanız dahi memory de yer işgal edebiir cihazınızı resetlemeniz en sağlıklısı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt