Oyun Ne Zaman Açılacak Neden Bir Açıklama Yok

SINDIRGILI

Yeni Üye
Oyun ne zaman açılacak yada komple bitti mi artık ? Bi açıklama yapmıyacak mısınız bearf veya diğer gm arkadaşlar?

Mesajını düzenledim, dikkat et lütfen.. (BEARFACT)

Moderatör tarafında düzenlendi:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
hacı tehlikesi ne yazım yanlışından dolayı adamımı banlayacaklar emin ol şu an senın yaptığın gibi yılışık bir ortam ve erişilebilir bi oyun yönetimi sistemi olsaydı bu tarz krizler daha profesiyonel olarak yönetilebilirdi o kadar kayıt yapılırken tel no alınıyor toplu bi sms veya wp gruplarınadamı yazamıyorlar

Yazım hatası dediğin şeyi BEARFACT yerine BAERFACT, BEARFCAT falan yaparsın, onu yapamazsın :D Küfür direkt, ayıp. Eleştireceğim diye bunları yapmayın.

Son düzenleme:

met539

Yeni Üye
hacı tehlikesi ne yazım yanlışından dolayı adamımı banlayacaklar emin ol şu an senın yaptığın gibi yılışık bir ortam ve erişilebilir bi oyun yönetimi sistemi olsaydı bu tarz krizler daha profesiyonel olarak yönetilebilirdi o kadar kayıt yapılırken tel no alınıyor toplu bi sms veya wp gruplarınadamı yazamıyorlar
erişilebilir bi oyun yönetimine ulaşamamak mı adamlar oyun kalitesini artırmak için saatlerce çalışıyor lütfen rise online kadar iyi bir destek ekibi kimde var sms den ve wp den rahatsız olan olmayacak mı peki onların davasıyla mahkemesinle mi uğraşsınlar bir lafı konuşurken 40 kez düşünülmeli senin açından söylüyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

TORERO

Yeni Üye
erişilebilir bi oyun yönetimine ulaşamamak mı adamlar oyun kalitesini artırmak için saatlerce çalışıyor lütfen rise online kadar iyi bir destek ekibi kimde var sms den ve wp den rahatsız olan olmayacak mı peki onların davasıyla mahkemesinle mi uğraşsınlar bir lafı konuşurken 40 kez düşünülmeli senin açından söylüyorum
neyin davası mahkemesi ? kaydolurken telefon numarası almak yasalda oyun durumunu mesaj atmakmı illegal :) neyse eyw

Pitou

Üye
Oyun ne zaman açılacak yada komple bitti mi artık ? Bi açıklama yapmıyacak mısınız bearf veya diğer gm arkadaşlar?

Mesajını düzenledim, dikkat et lütfen.. (BEARFACT)
Yılışık ortam mı ? Bu forumda ben çok ağır eleştiriler yaptım hiçbir şekilde bir uyarı ceza almadım. Düşüncelerimi özgür bir şekilde dile getirebiliyorum kimse beni kısıtlamadı. Sadece 2019 - 2020 yılından beri buralardayım ister istemez birbirimizi tanıyoruz. Böyle söylemlere gerek yok. Sen şuan saygısızlık yapıyorsun.

Xaer0

Yeni Üye
okçuları üzseler de sezarın hakkı sezara yönetim ilgili oyunla sadece okcu konusunda çok yanlışlar

SINDIRGILI

Yeni Üye
Yazım hatası dediğin şeyi BEARFACT yerine BAERFACT, BEARFCAT falan yaparsın, onu yapamazsın :D Küfür direkt, ayıp. Eleştireceğim diye bunları yapmayın.
Kusura bakmayın ben direk discordan falan söyledikleri kadar biliyorum admin olduğunuzu duymuştum o yüzden yazdım tam yazımını düzeltmişsiniz teşekkür ederim

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Kusura bakmayın ben direk discordan falan söyledikleri kadar biliyorum admin olduğunuzu duymuştum o yüzden yazdım tam yazımını düzeltmişsiniz teşekkür ederim
Estağfurullah, özür dileyecek bi şey yok sadece yanlış anlaşılıyor.

JohnPlane

Üye
hacı tehlikesi ne yazım yanlışından dolayı adamımı banlayacaklar emin ol şu an senın yaptığın gibi yılışık bir ortam ve erişilebilir bi oyun yönetimi sistemi olsaydı bu tarz krizler daha profesiyonel olarak yönetilebilirdi o kadar kayıt yapılırken tel no alınıyor toplu bi sms veya wp gruplarınadamı yazamıyorlar volkan abine ilet
yılışık ortam mı :D bu oyun ilk gününden beri hep sürekli eleştire eleştire bugünlere geldi ve oyuncular yalaka olmadığı gibi çokta acımasız biz dahil buna.

EFSANEVİSURİYELİ

Üye
cidden ama bişi dicem forumdan niye bi açıklama yapılmıyor ? :D oyunun açıldığına dair ya da var mı ben mi göremiyorum ? :D birçok oyuncunun oyunun açıldığını bildiğinden şüpheliyim doğrusu :D

BEARFACT

Yönetici
Game Master
cidden ama bişi dicem forumdan niye bi açıklama yapılmıyor ? :D oyunun açıldığına dair ya da var mı ben mi göremiyorum ? :D birçok oyuncunun oyunun açıldığını bildiğinden şüpheliyim doğrusu :D
Oyunda olan oyuncu sayımız neredeyse aynı yani bir çoğunun haberi var. Sadece sen olmayabilirsin, seni de bekliyoruz. Gece 01:36'da WhatsApp hattımızdan da duyuru yaptık.

EFSANEVİSURİYELİ

Üye
Oyunda olan oyuncu sayımız neredeyse aynı yani bir çoğunun haberi var. Sadece sen olmayabilirsin, seni de bekliyoruz. Gece 01:36'da WhatsApp hattımızdan da duyuru yaptık.
ben gece 00.45 mi kacta açıldıysa o saatten beri oyundayım kral :D 1 dk bile geçmeden oyuna girdim bütün crude ları topladım 2 kanalda da :D
ön yargı kötü birşeydir . sorduğum soruyla alakasız yanıt vermişsin ama yinede teşekkür ederim kolay gelsin iyi insan :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt