Oyun net ağır p2w

shindobaddo1005

Üye
oyun soft p2w denmişti bumu soft p2w pre almadan tum gorevleri bile yapsanız 24 lvlde kalıyorsunuz 25 olamıyorsunuz hadi 1 lvl nolcak kasarım diyorsunuz 1 mob %0.10 ex veriyor nerdeyse her sitede gb satısı var gb satisini engelliyecegiz dediniz hic bir yaptirim gormedik bari bastan soyleyin ADAM gibi oyunumuz p2w ona gore haraket edin diye yani markette satılan esyalar pazara konmayacak dendi goruyoruz durumları bu oyun bir nevi başkaldırı olacaktı mevcut oyunun kendisi oldu aynen bu kafada devam yani cokta zor degil aylık ode getirseniz marketi kapatsanız knight gibi basarisiz bir oyunu ornek alacaginiza gidin wow gibi basarili bir oyunu ornek alin

karanak1

Üye
premium alırsan da random ban atıyorlar yeni hesap aç tekrar premium al diye

YokHeriSende

Üye
oyun soft p2w denmişti bumu soft p2w pre almadan tum gorevleri bile yapsanız 24 lvlde kalıyorsunuz 25 olamıyorsunuz hadi 1 lvl nolcak kasarım diyorsunuz 1 mob %0.10 ex veriyor nerdeyse her sitede gb satısı var gb satisini engelliyecegiz dediniz hic bir yaptirim gormedik bari bastan soyleyin ADAM gibi oyunumuz p2w ona gore haraket edin diye yani markette satılan esyalar pazara konmayacak dendi goruyoruz durumları bu oyun bir nevi başkaldırı olacaktı mevcut oyunun kendisi oldu aynen bu kafada devam yani cokta zor degil aylık ode getirseniz marketi kapatsanız knight gibi basarisiz bir oyunu ornek alacaginiza gidin wow gibi basarili bir oyunu ornek alin
Sen istiyorsun ki 2 mob kesince 50 lvl olayım yok öyle bir dünya. Senelerce diğer oyun için millet ağladı durdu 1299 gelsinde emek sw olsun kasalım edelim. Gb satışını trade sistemi olan bir oyunda nasıl engelleyecekler anlatsana biraz? Şikayet etmekle olmaz fikir ver merakla bekliyorum.

shindobaddo1005

Üye
trade kapatsınlar
Sen istiyorsun ki 2 mob kesince 50 lvl olayım yok öyle bir dünya. Senelerce diğer oyun için millet ağladı durdu 1299 gelsinde emek sw olsun kasalım edelim. Gb satışını trade sistemi olan bir oyunda nasıl engellecekler anlatsana biraz? Şunu yapın kapatan demekle olmaz fikir ver merakla bekliyorum kardesim benim pre alan adam 1 gunde 50 lvl olabiliyorsun premiumsuz sen 1 gunde 50 lvl ol sana birde ben alırım sana premium

Mutchee

Üye
2 taraflı alıcı ve satıcıya da agresif bir şekilde ban atılabilir. Oyun içi yüksek meblalarda aniden veya düzenli olarak transfer yapılan oyuncular izlemeye alınır ve şüpheli bulunduğunda cezası kesilir. Yönetim bunu yapar mı? Görücez orasını da artık.

Uçan Zürafa

Üye
Bu kanıya nasıl vardığınızı merak ediyorum. Eğer söylediğiniz olay premium için geçerli ise bence yanlış. Premium alsanız bile belli levellerden sonra zaten premiumun artısı azalıyor. Oyundaki "Macera günlüğü" sekmesine giderseniz levelinize uygun görevler mevcut. Şu anda 50 levele kadar sadece görevlerle geldim. Görevlerde hiçbir tıkanma yaşamadım ya da sonraki görevi almak için exp kasmaya uğraşmadım. Eğer güzel bir parti bulursanız da level kasmanız gayet kolay. Ayrıca oyunda belli bir ekonomi yok. Pazarda satılan market eşyalarının p2w'e bağlamanız çok enteresan.

huaje16

Üye
ya boşversene pre almayım sonra level hemen 60 olsun utanmasa itemleri de versinler diyecek :)

Rexcoll1

Üye
gece 12 de oyunu açtım 24 leveldim premium olmadan 4 saatte yüksek level pt bularak 37 levele kastım ki açılan görevleri bile yapmadım daha mmo hiçbir mmo oyununda başına oturup saatlerce oynamadan level kasılmaz ve kesinlikle p2w kanaatinde değilim. evet xp boost ve petler level almaya yardımcı oluyor fakat adam akıllı başına oturup oynadıktan sonra 1-2 saat daha oynayarak premium hesapla aynı seviyeye gelebilirsin pet konusunda da f tuşuna basıp itemleri altınları toplamak yaklaşık bi 3 saniyelik iş evet premium kesinlikle avantaj sağlıyor fakat para yatıranla yatırmayan arasında çok bir fark göremiyorum. teleport ücretleri de 1 slottan bile rahatlıkla düşebiliyor.

Bogateg

Üye
Oyun gayet iyi gidiyor , ben memnunum GB satisida olsun oynayan boş oynamasın emeğinin karşılığı oluyor en azından

X A

Üye
Pay2win görmek istersen nereye bakacağını biliyorsundur :)

orkungenel

Üye
Premium 50 levele kadar Güzel ama sonrasında bir numarası yok. Ayrıca sende iyice 0 tl ile oynayacaksan git mario falan oyna. Adamlar o kadar emek vermiş sana zahmet 90 tl git bi premium alda oyna. Seni görende 1000 tl aşağısı oyuna giriş yasak diyorlar sanacak.

shindobaddo1005

Üye
yorumları okudum da tr halkına her şey müstahak ben oyun daha iyi olsun diye eleştiri yapıyorum adam akıllı 1 tane yorum atılmamış ben diyorum ki premiumsuz bir şey yapamıyorsun gb satışını engelleyeceklerini gm ler söyledi gerekirse trade kapatsınlar hayatlarında sadece kınayt oynamış adamlar bana gelip trade kapatılan mmo mu olur diyor şaka gibi trade olan her oyun p2w dir zaten oyun açıldığında exp bug bulup 57 levele kasanlar şuan piyasayı belirliyor 2 günde sunucuya girmemesi gereken kadar nakit para girdi buna rağmen oyun yöneticileri demedi exp bugdan yararlananlar oldu bunun önüne geçmek için oyunu erteliyoruz ekstradan oyun bu kadar buglu hatalı ertele kardeşim ertele 1 yıl daha ertele oyununu öyle aç RİSE ONLİNE büyük bir heves bırakan ama büyük bir hayal kırıklığı olan bir oyunsun

Mileenaaa

Üye
Oyun açılalı 7 gün oldu. Millet günlerdir kasıyor daha 60 olamadı. Şahsen 50'yim. Gayet de memnunum. Yoruyor ama keyifli.

Uçan Zürafa

Üye
yorumları okudum da tr halkına her şey müstahak ben oyun daha iyi olsun diye eleştiri yapıyorum adam akıllı 1 tane yorum atılmamış ben diyorum ki premiumsuz bir şey yapamıyorsun gb satışını engelleyeceklerini gm ler söyledi gerekirse trade kapatsınlar hayatlarında sadece kınayt oynamış adamlar bana gelip trade kapatılan mmo mu olur diyor şaka gibi trade olan her oyun p2w dir zaten oyun açıldığında exp bug bulup 57 levele kasanlar şuan piyasayı belirliyor 2 günde sunucuya girmemesi gereken kadar nakit para girdi buna rağmen oyun yöneticileri demedi exp bugdan yararlananlar oldu bunun önüne geçmek için oyunu erteliyoruz ekstradan oyun bu kadar buglu hatalı ertele kardeşim ertele 1 yıl daha ertele oyununu öyle aç RİSE ONLİNE büyük bir heves bırakan ama büyük bir hayal kırıklığı olan bir oyunsun
Anlatıyoruz inat ediyorsun. Şu forumdaki konuları biraz takip etsen -bak çok değil sadece biraz- ne denilmek istenildiğini anlayacaksın. Adamlar premium koymuş oyuna 100 lira bak vallahi 100 lira. Sen diyorsun oyun p2w. 5 çeşit premium koyup 300-500 liralara satmıyorlar. Pazarda üç beş market eşyası görmüşsün hop p2w. Trade açık hop p2w. Bugla kasıldılar hop p2w. Market eşyalarının oyuna her hangi bir etkisi yok. Sadece görüntü. Sen buna da p2w diyorsun. Adam 5-10 milyona satıyor diye koskoca oyunu p2w ilan edemezsin. Bu güne kadar çıkmış hangi MMO oyunu %100 hatasız çıktı? Hangisini kusursuz bir şekilde oynadın? Oyun free2play dostum. Bu nedir? Oynamak istersen direk girip oynarsın ve beş kuruş para vermezsin. Kendi rızanla veriyorsan da o p2w olmuyor. Ayrıca 100 lirayı da bir zahmet ver yani. Hala görüşünde de diretiyorsan saygım var ama oynamasan daha iyi gibi. Hem kendin için hem de forum sakinleri için.

Mileenaaa

Üye
Taktığında 300 hp 50 def veren tattoo, giydiğin walkrynin verdiği 300 hp, taktığın dual pathosun 6% - 8% atak arttırması, kanatın 300 hp 50 def vermesi, yoğunluk olmasa bile 100 sıra sayması, 1 preye 300tl vermen..

Yukarıda yazdıklarım Pay to Win.

35lofb35

Üye
Boş bir konu. Aklına gelecek her oyun p2w o zaman. Tradesi olmayan BDO, olanlardan WOW dahi p2w. Azıcık boş yapmazsanız hepsinin p2w olduğunu anlarsınız. Örnek albion online p2w asla değil. Ama gold sell olduğu için bu da p2w e kaçıyor? Aslında p2w oyun mağazasından alınıp oyun içinde TL'siz elde edememektir. Ama p2w i p2s ile tatlılaştırdılar zamanla. Kısacası ağlamayın. Parası olan her zaman her oyunda önde. Hiç bir şey olmasa bile hesap satışı olur. Boş boş konu açmayın adam bir de spamlamış sanki twitch sohbetine yazıyor satır satır lol.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt