Oyun oynatmayacak derecede FPS sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imesdk1

Üye
Selamlar,

Aşağıdaki donanıma sahibim ve birçok oyunda yüksek FPS alırken Rise Online de oyuna giriş yapamıyorum neredeyse. Oyun açılıyor ama açıldığına bin pişman hareket edemiyorum 1 fpsi görüyorum inanılmaz kötü ve oynanmayacak raddede. Karakteri dahi ilerletemiyorum. Bu durumu yaşayan ve çözümleyen arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Yetkili arkadaşların paylaşmış olduğu yeni client üzerinden indirip tekrar kurdum ve oyun dosyalarının içerisindeki POWER scriptini çalıştırıyorum ancak yinede oyun oynanabilecek durumda değil.

İşlemci: Ryzen 3 1200
Ekran Kartı: GTX 1650 4GB
RAM: 16 GB
+oyun m2 üzerine kurulu

Ekran kartı driverleri ve Windows driverleri güncel arkadaşlar.

tlnytlny

Üye
aynı sorun bende de var ama çözümü yok . tek çözümü oyuna başlamadan silmek ben öyle yaptım açıkcası çünkü kimse çözüm bulamıyor yetkililer ilgilenmiyor tam bir hayal kırıklığı rise online

ForVictory

Üye
aynı sorun bende de var ama çözümü yok . tek çözümü oyuna başlamadan silmek ben öyle yaptım açıkcası çünkü kimse çözüm bulamıyor yetkililer ilgilenmiyor tam bir hayal kırıklığı rise online

o zaman niye hala burdasın forumda gezip cevap yazıyorsun boomer

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Daha önceki konularınızdan birine ekran kartı ve ram yeterli ancak işlemci nedeniyle sorun yaşayabileceğinizi durumunu iletmiştim.
İşlemcinizin güç yönetimini kendiniz belirleyecek düzeyde minimuma alarak deneyebilirsiniz, işlemci gerek gördüğü durumlarda zaten %100 de çalışacaktır. Otomatik olarak %100 de çalışıyorsa bu nedenle sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt