Nachden
Üye

Herkese Merhaba,
Ayrıca global mmorpg oyunlarda olduğu gibi kostüm sayıları çoğaltılabilir. Aylık ya da haftalık farklı kozmetikler çıkartılabilir. Mmorpg oyuncuları oynadıkları karakterin görünüşüne çok önem verirler ve şirket bundan ekstra kazanç elde edebilir.
Yine kozmetik eşyalarda olduğu gibi silahlarda da mağazaya farklı skinler koyulabilir ve oyuncular bundan faydalanırken şirket ekstra kazanç sağlayabilir.
İşten, eşten, çocuktan kalan zamanımızı geçirdiğimiz bu oyunda ufakta olsa değişiklikler bizleri mutlu ediyor.
- Öncelikle oyuna girerken bazen 3-4 kez oyundan atıyor, tekrar tekrar oyuna girmeye çalışıyoruz.
- Oyunda genel anlamda bir optimizasyon sıkıntısı var. En iyi ekran kartı, en iyi sistemle bile kalabalıkta 20 fps alıyoruz.
- Skill efektlerini kısabiliyor olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Herkes her skilli görmek istemiyor. Fps konusunda da yardımcı olacağını düşünüyorum.
- Büyük bir kitle olarak oyunla yeteri kadar ilgilenilmediği kanaatindeyiz. İlk başlardaki hızlı aksiyonların çoğu şu an alınmıyor.
- Ne kadar doğru bilinmez ama başka bir oyun hazırlığında olunduğu söylentisi dolaşıyor. İnsanların da genel olarak verdiği tepki "önce bunu bi düzeltselerdi" oluyor.
- Itemlerde görünüş ve iyileştirme yapılacağı söylendi ama halen oyuncular olarak ortada bir şey göremiyoruz.
- Oyunda vuruş hissiyatı yok denecek kadar az seviyede diyebilirim.
- Harita değişikliği gibi bir bal çalındı ağzımıza ama belirli bir tarih verilmedi. İnsanlar tekrar olumsuzluğa kapıldı.
Bu yapıcı eleştirileri okursanız ve geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.
Ayrıca global mmorpg oyunlarda olduğu gibi kostüm sayıları çoğaltılabilir. Aylık ya da haftalık farklı kozmetikler çıkartılabilir. Mmorpg oyuncuları oynadıkları karakterin görünüşüne çok önem verirler ve şirket bundan ekstra kazanç elde edebilir.
Yine kozmetik eşyalarda olduğu gibi silahlarda da mağazaya farklı skinler koyulabilir ve oyuncular bundan faydalanırken şirket ekstra kazanç sağlayabilir.
İşten, eşten, çocuktan kalan zamanımızı geçirdiğimiz bu oyunda ufakta olsa değişiklikler bizleri mutlu ediyor.