Öneri Oyun tamamen sıfırlanmalı

Bekbya61

Üye
Merhaba, bence oyunda ki drop rate oranları şuan ki oranlara göre %500 artırılıp sadece itemlere sıfırlama gelebilir. İyice karıştı oyun gidenler gelenler derken tamamen şahsi fikrim bir amaca hizmet etmiyor ama bence bu upgrade item yükseltme takılara kolay erişip char dizip pk atmak mümkün olmadı. Alpha sürecinin eksik yanlarından oldu keza çift rünlü itemi olan kişiler sayılı. Legendary rün kullanan kaç kişi var sizce oyunda? Biz sadece level kastık başka birşey yapamıyoruz. Burada herkes çabalayıp ama çok çabalaması lazım ki toplam oyuncunun çoğu bunu yapmaz, çabalayıp item dizip pk hazır olalım desek minimum 1ay bence itemler sıfırlanıp betadan önce itemlere kolay erişim sağlanıp upgrade kolaylaştırılıp boss dropları attırılmalı. Bakın tekrar söylüyorum binlerce kişi var legend rünlü itemi olan 3 5 kişi bırakın herşeyi deneyelim varsa bir eksiklik bir bug bir hata bu anca herkes deneyebilirse gelir size. Zaten silinecek neden bize farm atıyorsunuz gereğinden fazla yine item de kasamıyoruz. Takdir değerli yapımcı ve geliştiricilerimizin umarım fikrim yardımcı olur teşekkürler.

Jackass

Üye
+1 sıkıldık. Üstümde ki tüm çift rünlü itemler pazarda bugda kaldı. Tekrar farm yapma istediği kalmadığından çıktım ve düzelmesini bekliyorum.

Jackass

Üye
Ben anlamıyorum bazen, adamlar alfa testi için oyunu açıyor test edin hataları bildirin diye bizimkiler ne peşine düştü :D
70 Olmuşuz item yapmışız, rune sistemini test edecekken tüm itemler silinmiş? Ben şimdi neyi test ediyim? test edecek ne kaldı? Baştan tekrardan rune elite set shell set mi topliym? Git 20 lvl farmına devam et. 10 gündür 70 levelim ben.

Etzhel

Üye
70 Olmuşuz item yapmışız, rune sistemini test edecekken tüm itemler silinmiş? Ben şimdi neyi test ediyim? test edecek ne kaldı? Baştan tekrardan rune elite set shell set mi topliym? Git 20 lvl farmına devam et. 10 gündür 70 levelim ben.
Bende 3. karakterimi 70 e kasiyorum. Warrior ve rogue 70 sirada priest. Her karakteri deneyip geri bildirim yapiyorum. Sen alfada full item yapip pk atmayi test etmek saniyosun :)

Jackass

Üye
Bende 3. karakterimi 70 e kasiyorum. Warrior ve rogue 70 sirada priest. Her karakteri deneyip geri bildirim yapiyorum. Sen alfada full item yapip pk atmayi test etmek saniyosun :)
Pk'dan bahseden kim dostum? Ben oyunda ki en önemli sistem rune sistemini denemeyi istiyorum. Boş boş işlerle uğraşmıyorum. Üstüme full rune slotlu elite +7 dizmişim bi anda kaybolmuş. Hangi runeler daha iyi ? hangileri çalışıyor ? hangileri çalışmıyor ? bunları test etmek istiyorum. O yüzden bilmeden boş boş her konuya atlama.

Etzhel

Üye
Pk'dan bahseden kim dostum? Ben oyunda ki en önemli sistem rune sistemini denemeyi istiyorum. Boş boş işlerle uğraşmıyorum. Üstüme full rune slotlu elite +7 dizmişim bi anda kaybolmuş. Hangi runeler daha iyi ? hangileri çalışıyor ? hangileri çalışmıyor ? bunları test etmek istiyorum. O yüzden bilmeden boş boş her konuya atlama.
Tekrar al tekrar dene o zaman. Kaybolmus bak guzel bir hata tespit ettin zaten bunla ilgili duzenleme yapacaklarini soyledirler. Benimde itemlerim kayboldu normal karsiliyorum. Sende bisey bilmeden 20 level farmina devam et demeni garip. Ben diyorum ki normal boyle seyler alfada olmasi iyiye isaret officialde olmayacak duzeltecekler demektir.

AR4S

Üye
Tekrar al tekrar dene o zaman. Kaybolmus bak guzel bir hata tespit ettin zaten bunla ilgili duzenleme yapacaklarini soyledirler. Benimde itemlerim kayboldu normal karsiliyorum. Sende bisey bilmeden 20 level farmina devam et demeni garip. Ben diyorum ki normal boyle seyler alfada olmasi iyiye isaret officialde olmayacak duzeltecekler demektir.
dostum yorumlarını okuyorum çok gereksiz konusuyon adamlar farklı bir şey diyor sen farklı bir şey diyon linç yemek mi istiyorsun ?

Etzhel

Üye
dostum yorumlarını okuyorum çok gereksiz konusuyon adamlar farklı bir şey diyor sen farklı bir şey diyon linç yemek mi istiyorsun ?
Atlama o zaman hadi baska kapiya bos konusuyosam cevap verme

Son düzenleme:

Bekbya61

Üye
Arkadaşlar o kadar düpe var bide istüne

Bu haksız yere elde edilen itemler tl ile satılıyor insanlara, bilmeyen garibanlara. Hak mı bunun önüne geçin sıfırlayın düpeye izin vermeyin

Yolcu

Üye
Arkadaşlar Alfayı gelecek sürümle karıştırmamak lazım lakin bu item satma muhabbeti her halukarda olacak gibi gözüküyor bunu yapanlar var ise yazıklar olsun diyorum demek ki haram yemeye alışmışlar. diyecek kelime yok oyuncular oyununa girince alfa konusu ve itemlerin silineceği bunun test sürümü olduğu konusu açıkça oyuncuların önüne pencere şeklinde gelebilir.

Bekbya61

Üye
Maalesef böyle bunu engellemek imkansız bu oyunun problemi de değil bir iteme para veren oldukça satan da olacaktır bu mantık ko kitlesi yani bizlerin hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimiz bir sistem

rafet41

Üye
+1 sıkıldık. Üstümde ki tüm çift rünlü itemler pazarda bugda kaldı. Tekrar farm yapma istediği kalmadığından çıktım ve düzelmesini bekliyorum.
üstündeki çift rünlü itemleri pazara niye koydun dupe için ondandır yazdılar itemlerinizi çekin geri sarıcaz silincek vs diye

TheUprising

Üye
Sıfırlanma olayına pek sıcak bakmıyorum , bu oyunun itibarını büyük ölçüde zedeler daha "alpha" da sıfırlanma nedir ? - Ama dediklerinin büyük bir bölümüne katılıyorum , rün sistemini denemek için ve item upgradelerini görmek için oyun biraz daha şefaflaştırılmalıydı , saatlerce spotlarda farm atıp 2 , 3 high class item droplayacaksında onları upgrade edeceksin , kaldıki high class rünlü itemlerde öyle kolay düşmüyor - düşse bile onu basacak "Legendery Rune" boss harici bir yerden elde edilemiyor, hadi legendery rune'ı da geçtim epic bile aşırı derecede zor - şimdi'ki gelecek olan crystal fortness eventında epic rune verilecekmiş - sonra event stabilleştirilip değişik ödüller konacakmış vs , ben anlamıyorum tamam npc ye koyun itemleri gibi bir isteğimde yok - ama biraz daha kolaylaştırılmalıydı sunucunun 2veya3. günü 70 level olduk , o mana basmaktan coins biriktiremediğimiz zamanlardan bahsediyorum , daha sonra "aaa" diyip manayı 1 coins yapılan zamanlar işte , her neyse Death Valley haritasında sayısız boss kestik , 10 tane boss kestiysek taş çatlasın 1 tanesinden belki legendery rune aldık o kadar nadir bir rune ve bu runede (rng) bir rune yine statları tamamen belirsiz o legendery rune sana int stat ta verebilr %li attack ta , düşünün bu runeyi kırıp tekrar tekrar denediğinizi bu offical sürümünde büyük bir kumar demek ve officalda bu rateler x10 dahada düşecek , exp , drop , görevlerin verdiği expler(x7 daha fazla veriyor görevler ) tabiki offical a kadar oyunda böyle kalmayacaktır , extra birşeyler kelenecektir fakat - "Oyunun su götürmez en çok test edilmesi gereken sistemi rune sistemi'ni bu şekilde denettirmek biraz haksızlıktır"

Bekbya61

Üye
üstündeki çift rünlü itemleri pazara niye koydun dupe için ondandır yazdılar itemlerinizi çekin geri sarıcaz

üstündeki çift rünlü itemleri pazara niye koydun dupe için ondandır yazdılar itemlerinizi çekin geri sarıcaz silincek vs diye
Hiç utanman yok nasıl adamın günahını alıyosun herşeyi senin gibiler biliyo zaten ulan nefret ediyorum şu zihniyetten ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt