Öneri Oyun Vazgeçilmezliği Hakkında Yönetim ve oyuncu arkadaşların dikkatine

tulca

Üye
ilk knıght oyuncularındanım hile artttı bıraktım şimdi ne durumdadır bilmiyorum ama yıllarımızı verdik oto saldırı özellikle (koxp) savas alanı absys saavasları cale savaslaı pk da olsun ondan sonra klanca bıraktık bunun gibi çok insan hile yüzünden bırakmıştır emekler boşa gitmesin önlem alın en iyisini almasanızda takip edin ilgilenin yani boş bırakmaya gelmez. dupe açıklarına dıkkat edin karakterlerın takıbı gıbı sıstem gelilştirip asırı cogalmada item veya paralar sisteme takılcak bazıları aşırı bı para kasma rezzerr le kaldırarak olenı mesela gb kasıp satısı yapıyolar parayı basan düdüğü çalıyo ondan sonra olmaz gardaşım emeklere yazık power up storelerde koca koca kanat satmayın nolur gözleri yormayın özel pelerın satın pet satın binek satın gerekirse Güç vermesin ama parayı basan güçlenmesin insanlar power up storedan alabıldiğini oyun parasına satsın ticaret olmalı + basma upgrade şanslarını yukselcetek seyler sat ama onuda siz ayarlayın şartı olsun sınırsız deil otomatik kutu toplama atak yapma siz satın ama biz silah reparı yaptıralım pot alalım takip edelim hile sokmasınlar kaçak programlarla pk alanlarlarında kasılan exp daha fazla ıcınden cıkan oıtemler ona gore daha cok düşsün farkı olmalı %si yüksek olsun bdw ler saatlı gruplu etkınlıkler güzel olur krallık seçimi güzel olur hep aynı ınsanlara deıl ama karakterlerıin üstünde yazan karakter isimlerinin görüntüsü çok kötü karakterler ufacık karakterin içine girilip kolları ve sılah gozukcek sekılde içinede girebilsek süper olur counter gibi mesela her karakterin birbirinden avantajı olabilir güç farkıda olabilir ama hiç bi karakter durdurulamaz olmasın. okçular da ki lıght feeeti kaldırın lütfen zaten mesefeli saldırıyolar bıde hız bıde mınor olmuyor . Birde son olarak aynı clan veya party arkadaslarımızla sesli konuşabilelim lütfen yan bi program kullanmayalım bunun için kalem kalem yazmadım okursanız ufkunuz belki biraz daha açılır güzel anlatabilmişimdir okursanız dönüş yaparsanız sevinirim bekliyoruz sizi iyi çalışmalar inşallah herşey çok güzel olur...:D ((DarkAngeL)) NOt büyüüye bitki toprak su gücü olan bi karakter eklenebilir

tulca

Üye
ilk knıght oyuncularındanım hile artttı bıraktık klanca şimdi ne durumdadır bilmiyorum ama yıllarımızı verdik hile yüzünden keyfimiz kaçmasın
1. koxp pk savas alanlarında elıne oku takan ortalığı perişan ediyo bunun önüne geçmelisiniz ama bi şekilde bi yolunu buluyolar o programı yapıyolar 1. önlem takip diğer önlem ise oyunun kendi koxpu olması (oto atak) farm için oyuncu ne kadar koxp açarsa açsın en azından saate bir karakteriyle ilgilenmesi gerekirse kimseye sorun cıkarmaz diye düşünüyorum.sizde premıumla satış yapabılırsınız
2. Dupe veya haksız yollardan gb kasmak adam 30 tane pc almış karakterın ustune rez taşı almış onuda buglamış karakter sureklı oluyo rezzer sureklı kaldırıyo 15 karakter oldugunu düşünün günde 20 gb kasıyo bunu çoğu kişi bilmez item kopyalamak gibi değil belkı fazlası bunun için karakterlerın uzerıne kasalarına yani bi limitör gibi sayım yapan bi uygulama mesela engeller belki en azından takip edebilirsiniz.
3.Gözleri yoracak kanat göz kalabalığı yapacak koca kanatlar nedir bari kanat takacaksak uçalım boşa göz yormayın
4.Saatli grup etkinlikleri güzel oluyo sonu ödüllü olan zindarlar felan
5.krallık seçimleri bence olmalı aylık ama kralla beraber veziride olabilir kraliçeside bilmiyorum fikir
6.pk alanlarında ki exp slotlarında kasmanın bi farkı olmalı yüksek exp yüksek drop oranı gibi
7.oyuncuların oyunun mağazasından aldıklarını pazarlarda da oyun parasına satıp dönüştürebilmeli ticaret dönsün herkes faydalansın nakit vermeden de birileri bazı şeylerden faydalanmalı
8.Oyun içi mağazasında lütfen item gb satışı ve güç artışı veren pk savas ıtemlerı satılmamalı
9.Counter strrıkedaki gibi karakterın içinden görünüş kollarının yarısı ve elındekı sılahı gozukcek sekılde de kontrol edılebılmelı
10.Aynı party ve klandakılerle oyun içi sesli konuşma olması güzel olur herkes için istemeyen kapatır
11.okçular mageler gibi mesafeli savaşcılar ama hem can basma hem hızlı kosma hem mesafeli vuruş kıtleme dondurma yavaslatma mana sılme en azında okcular hızlı koşmamalı haksızlık ve okçuya asırı bı yuklenme olur bu seferde
12.Büyücüler toprak(bitki) ve su gibi cesıtlendırme güzel olur ımkanınız varsa

O o kadar türkçesi mükemmel olan arkadaşlara lafım kalkıp bana laf soyleyene kadar orda bı tane kötü bişey yazmıyo desteklersiniz etkileşim yaparsınız sorarsınız dikkat çekersiniz oturmuşum kafam güzel aklıma geldikçe yazmışım ne oldu çok mu iyi türkçeniz var kendinizi bi halt sanmayın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt