ilk knıght oyuncularındanım hile artttı bıraktım şimdi ne durumdadır bilmiyorum ama yıllarımızı verdik oto saldırı özellikle (koxp) savas alanı absys saavasları cale savaslaı pk da olsun ondan sonra klanca bıraktık bunun gibi çok insan hile yüzünden bırakmıştır emekler boşa gitmesin önlem alın en iyisini almasanızda takip edin ilgilenin yani boş bırakmaya gelmez. dupe açıklarına dıkkat edin karakterlerın takıbı gıbı sıstem gelilştirip asırı cogalmada item veya paralar sisteme takılcak bazıları aşırı bı para kasma rezzerr le kaldırarak olenı mesela gb kasıp satısı yapıyolar parayı basan düdüğü çalıyo ondan sonra olmaz gardaşım emeklere yazık power up storelerde koca koca kanat satmayın nolur gözleri yormayın özel pelerın satın pet satın binek satın gerekirse Güç vermesin ama parayı basan güçlenmesin insanlar power up storedan alabıldiğini oyun parasına satsın ticaret olmalı + basma upgrade şanslarını yukselcetek seyler sat ama onuda siz ayarlayın şartı olsun sınırsız deil otomatik kutu toplama atak yapma siz satın ama biz silah reparı yaptıralım pot alalım takip edelim hile sokmasınlar kaçak programlarla pk alanlarlarında kasılan exp daha fazla ıcınden cıkan oıtemler ona gore daha cok düşsün farkı olmalı %si yüksek olsun bdw ler saatlı gruplu etkınlıkler güzel olur krallık seçimi güzel olur hep aynı ınsanlara deıl ama karakterlerıin üstünde yazan karakter isimlerinin görüntüsü çok kötü karakterler ufacık karakterin içine girilip kolları ve sılah gozukcek sekılde içinede girebilsek süper olur counter gibi mesela her karakterin birbirinden avantajı olabilir güç farkıda olabilir ama hiç bi karakter durdurulamaz olmasın. okçular da ki lıght feeeti kaldırın lütfen zaten mesefeli saldırıyolar bıde hız bıde mınor olmuyor . Birde son olarak aynı clan veya party arkadaslarımızla sesli konuşabilelim lütfen yan bi program kullanmayalım bunun için kalem kalem yazmadım okursanız ufkunuz belki biraz daha açılır güzel anlatabilmişimdir okursanız dönüş yaparsanız sevinirim bekliyoruz sizi iyi çalışmalar inşallah herşey çok güzel olur...
((DarkAngeL)) NOt büyüüye bitki toprak su gücü olan bi karakter eklenebilir