Oyun Yükleme Ekranında Çok Uzun Süre Bekliyor?

divinorum

Yeni Üye
selam iyi günler. benim bir sorunum var o da oyun içinde giriş yaparken ve giriş yapıldıktan sonra farklı haritalara geçiş yaparken yükleme ekranında çok uzun süre bekliyor m2 ssd kullanıyorum 500 gblik acaba boyutu ilemi alakalı yoksa okuma değerleri ilemi alakalı yapabileceğim bir işlem varmı bu konu hakkında bilgisayar üzerinden?

JohnPlane

Üye
selam iyi günler. benim bir sorunum var o da oyun içinde giriş yaparken ve giriş yapıldıktan sonra farklı haritalara geçiş yaparken yükleme ekranında çok uzun süre bekliyor m2 ssd kullanıyorum 500 gblik acaba boyutu ilemi alakalı yoksa okuma değerleri ilemi alakalı yapabileceğim bir işlem varmı bu konu hakkında bilgisayar üzerinden?
işlemci ve ekran kartı nedir ?

JohnPlane

Üye
işlemci i5 12400f ekran kartıda nvidia geforce gtx 1050 ti
ekran kartınızdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum yetersiz geliyor en azından bi gtx 1650 ti yada rtx 3050 olsa rahatlar pc 2. el gtx 1660 falan bulursanız onlarda uygun fiyatlı güzel bir alternatif olabilir.

divinorum

Yeni Üye
ekran kartınızdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum yetersiz geliyor en azından bi gtx 1650 ti yada rtx 3050 olsa rahatlar pc 2. el gtx 1660 falan bulursanız onlarda uygun fiyatlı güzel bir alternatif olabilir.
yanıtınız için teşekkürler ben bir bakayım ozaman önerdiğiniz ekran kartına tekrar tşkrler :) ssd alcaktım onun yerine ekran kartı alırım artık

DenizBerat

Üye
Güzel bir nvme alin. Ekran karti ile alakali değildir yükleme süreleri. Ayni ekran kartli laptop um var 9300h işlemcili 2 saniye filan bekliyor en fazla 4.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt