Oyuna Bakıyormusunuz ?

deezaa1

Yeni Üye
Öncelikle yıllardır bulunduğumuz yerden içimizde bir kuşku ile çıkıp Rise Online macerasına atıldık .
Yeni Server açıldığında lag olur oyun çöker korkusu yaşadık.
Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Açılış Beklediğimizden çok farklı olarak mükemmel geçti.
Açılış için gösterdiğiniz çabadan dolayı sizlere sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum.

Gel gelelim exp olayına ve pk diye adlandırdığımız bölgede çok ciddi sıkıntı var !
72 lwl oldum charımı rowa bırakamıyorum.
Neden !

o kadar çok yaşamaya başladıkki
Şuan Gözümde "Server Is Full" ve "Zone Full" yazılarının hiç bir farkı yok
Yaptığınız Global chat penceresi çok mükemmel Bir olay fakat aranan partiye gidemedikten sonra ne yapabilirizki !

Ve Death Valley Bölgesi
Galia Serverında Oynamaktayım
oynadığım Serverda Yayıncı "FUATASLAN" dan başka Protean yok !
Heryer Lunaskar
Heryer Ama Heryer !
Karşı ırka geçince skill kapanması olayından dolayı geçemiyorum.
Lunaskar Irkı okadar kalabalıkki Artık olay Pk dan Çıkıp Oynatmama seviyesine geldi.
Amaç Sadece insanları oyundan soğutmak . 5 M karşılığı Proteana Geçiş açmanıza Rağmen kimse Geçmiyor
Yayıncılar Bile Geçmiyor !
Bu olaylara acil olarak müdahale etmeniz gerekiyor .
tabi bunu umursamıyorsanız etmeyebilirsiniz.

Yaptığınız Güzel Oyun için Tekrardan Teşekkür Eder
Yazdığım Sorunlar İçin Sitemlerimi Bildiririm.

buraya geldiğimiz yerde forumlar çok hafif eleştiri konuları bile hemen kapatılıp konuyu açanlar forumdan uzaklaştırılıyordu.
konuyu açtım tavrı bekliyorum.
İyi Çalışmalar .

nurbay05

Yeni Üye
dertlerimiz dile gelmiş resmen :D kşam gunluk dv gorevını 2 saatte bıtırebıldık. diğer zone full konusuna gelınce. ben calısan bır bıreyım aksamları gırıs saglıyorum. benım drop dusen zone larda row acmam ımkansız. bu ısı tıcaret ıcın yapan herkes tıka basa doldurmus 3-4-5-6 yı girmek ımkansız. bızlerse gelısmek ıcın para harcamak zorunda kalıyoruz. e kardesım bende premıum alıyorum ama bu oyunu oyun olarak degılde tıcaret ıcın oynayanların yasadıgı ayrıcalıgı yasayamıyorum. adam atmıs kapagı cıkmıyor. neden baska ısı yok. boyle gıderse pk alanları bos kalıp heryer pazar tezgahı dolar bu oyunda

thewolverine

Üye
Şuanda gerçekten aşırı bir yoğunluk söz konusu ve server yeni olduğu için bütün ekipler farm slotlarında exp ve farm yapıyorlar bu yüzden drop kapalı serverlerdede dropları açmaları lazım bence..

Alll Chat daha farklı ve güzel hale gelebilir bence ama partyi yazdığı mesajı sürekli yer değiştirmekte bence alışık olmadığımız durum.. genelde olduğumuz zaman pary yazıldığında orda bildirim iconı çıkmalı bence 1 mesaj veya 20 mesaj gibi veya hafif bir yeşil yanan sönen icon...

Bu kitlenin nerden geldiği belli çoğu toksit insanlar Rise Onlinenin oyuncu kazanmasını bende isterim ama bu salak kitleyi kazanmasına üzülüyorum. Diğer mmorpg oyunlarındaki kitlelerdende çok kişi var ama keşke bizimkiler gelmeseydi onlar geleydi..

deezaa1

Yeni Üye
Öncelikle yıllardır bulunduğumuz yerden içimizde bir kuşku ile çıkıp Rise Online macerasına atıldık .
Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Açılış Beklediğimizden çok farklı olarak mükemmel geçti.
Açılış için gösterdiğiniz çabadan dolayı sizlere sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum.

Gel gelelim exp olayına ve pk diye adlandırdığımız bölgede çok ciddi sıkıntı var !
Neden !

Yaptığınız Global chat penceresi çok mükemmel Bir olay fakat aranan partiye gidemedikten sonra ne yapabilirizki !

Ve Death Valley Bölgesi
Heryer Lunaskar
Heryer Ama Heryer !
Lunaskar Irkı okadar kalabalıkki Artık olay Pk dan Çıkıp Oynatmama seviyesine geldi.
Amaç Sadece insanları oyundan soğutmak . 5 M karşılığı Proteana Geçiş açmanıza Rağmen kimse Geçmiyor

buraya geldiğimiz yerde forumlar çok hafif eleştiri konuları bile hemen kapatılıp konuyu açanlar forumdan uzaklaştırılıyordu.
İyi Çalışmalar .
Ek olarak gece saatlerinde Lunaskar Irkına Geçtim oyun parası ile yaklaşık 70m verip 70 skilimi tekrardan açtım
Lunaskar slotlarına Bakınca slotların haritaya ezbere konduğunu anladım
örnek olarak "YAYINCILARIN" toplandığı bir clan çift death lord ve çift necromancer slotu iç içe olduğu için slotu komple kapatmış.
daha önce bi oraya bi buraya gidip gelip yayın açan bu dostlarımız karşı tarafa geçince Rise Online tarafına sallamayı ihmal etmiyorlardı.
20 ye yakın char oyunun en iyi 4 slotu iç içe olduğu için 24 saat orda
solo oyuncu ne yapsın gidip haggard da harpy mi kessin ?
hadi solo olmasın duo olsun
adamlar kalabalık. grup kurup birer ikişer dinlene dinlene 24 saat kapatıyor slotları
Clanın ismi çok hoşuma gitti "KAZANMAYAGELDİK" kazanmak istenenin karşı ırka karşı bir mücadele olduğunu düşünen varsa yüksek ihtimal art niyetlidir .
Malum oyuna gidip e. pride da dahi farm atmayı beceremeyen burda kalabalığı ve sağlam makrolu arkadaşlarının arasına katılınca bayağı atarlı olan bu arkadaşın ve ekibinin yaptıklarına bakmanızı tavsiye ederim.
onlar Rise Cash çekiyorsa Bizde Çekiyoruz onlar Yayıncı ise -ki sanmıyorum- amaç sadece slotları kapatmak ve oyunun hype döneminde cebini doldurmak.
Bizde Oyuncuyuz.

Bizim geldiğimiz yerde oyun yetkilileri oyundan gram anlamazdı sadece drop kısarlardı.
Burdaki Yetkililer İşininde Oyununda uzmanı.
bu tekelleşmelerin önüne geçmenizi acilen bekliyorum.
slotlar dağıtılmalı !
oyunun en iyi 4 slotu lunaskar tarafında iç içe olmamalı.

Ek olarak Monu Sistemi Çok mükemmel
fakat monunun çıktığını da kesildiğinide belirten hiç bir yazı yok.
birkaç gün önce monu kesildiğinde yazı geçiyordu fakat oda bugda kaldı heralde.
tabi insanımız çözüm odaklı olduğu için :)
monunun üstünde 1 adet mage bırakıp "öldürtüp" db char ile 4 taş rez basıp onuda monu çıkana kadar beklettiği için kimsenin ruhu duymadan monuyu alabiliyor
Naçizane Önerim
Bowl Bölgesinde Ölen karakterlerin 1 yada 2 dakika içersinde tekrar mecburi respawn ettirilmesi
Ve
rez kısmında atılan 4 yada 30 taş rezin belli bir süresinin olması gerekiyor

İyi Çalışmalar Dilerim.

GorrTheGodButcher

Üye
Oyuna henüz başlamadım, hangi serverda başlasam diye düşünüyordum. Burada yazılanları okuyunca sanırım mantis daha makul galia'dan haha

JohnPlane

Üye

Neden !

Ve Death Valley Bölgesi
Heryer Lunaskar
Heryer Ama Heryer !

İyi Çalışmalar .
Küfür ve iftira yalan yoksa konuları kapatmıyorlar burda

fstab

Üye
yönetimi bir skill monuların cıkma zamanına davet ediyorum acaba gerçekten takip ediyorlar mı ? , ırk değiştirmeyi 5 m yapmışlar ama kim neden geçsin ki o kalabalıkta drop veya ks atma şansı varken neden karşı ırka geçsin hangi mantıkla ? bunu görmek bu kadar zor mu yoksa görmezden mi geliyorlar her zaman ki gibi ? kafamızda deli sorular xD

JohnPlane

Üye
yönetimi bir skill monuların cıkma zamanına davet ediyorum acaba gerçekten takip ediyorlar mı ? , ırk değiştirmeyi 5 m yapmışlar ama kim neden geçsin ki o kalabalıkta drop veya ks atma şansı varken neden karşı ırka geçsin hangi mantıkla ? bunu görmek bu kadar zor mu yoksa görmezden mi geliyorlar her zaman ki gibi ? kafamızda deli sorular xD
Görüyorlar tabiki ama herşey anında olmuyor çözüm getiriceklerdir bir sürü şeylerle uğraşıyorlar özellikle şuan yakın zamanda gelmesi beklenen 65 lvllar için PVP haritası var çözerler diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt