Öncelikle yıllardır bulunduğumuz yerden içimizde bir kuşku ile çıkıp Rise Online macerasına atıldık .
Yeni Server açıldığında lag olur oyun çöker korkusu yaşadık.
Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Açılış Beklediğimizden çok farklı olarak mükemmel geçti.
Açılış için gösterdiğiniz çabadan dolayı sizlere sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum.
Gel gelelim exp olayına ve pk diye adlandırdığımız bölgede çok ciddi sıkıntı var !
72 lwl oldum charımı rowa bırakamıyorum.
Neden !
o kadar çok yaşamaya başladıkki
Şuan Gözümde "Server Is Full" ve "Zone Full" yazılarının hiç bir farkı yok
Yaptığınız Global chat penceresi çok mükemmel Bir olay fakat aranan partiye gidemedikten sonra ne yapabilirizki !
Ve Death Valley Bölgesi
Galia Serverında Oynamaktayım
oynadığım Serverda Yayıncı "FUATASLAN" dan başka Protean yok !
Heryer Lunaskar
Heryer Ama Heryer !
Karşı ırka geçince skill kapanması olayından dolayı geçemiyorum.
Lunaskar Irkı okadar kalabalıkki Artık olay Pk dan Çıkıp Oynatmama seviyesine geldi.
Amaç Sadece insanları oyundan soğutmak . 5 M karşılığı Proteana Geçiş açmanıza Rağmen kimse Geçmiyor
Yayıncılar Bile Geçmiyor !
Bu olaylara acil olarak müdahale etmeniz gerekiyor .
tabi bunu umursamıyorsanız etmeyebilirsiniz.
Yaptığınız Güzel Oyun için Tekrardan Teşekkür Eder
Yazdığım Sorunlar İçin Sitemlerimi Bildiririm.
buraya geldiğimiz yerde forumlar çok hafif eleştiri konuları bile hemen kapatılıp konuyu açanlar forumdan uzaklaştırılıyordu.
konuyu açtım tavrı bekliyorum.
İyi Çalışmalar .
Yeni Server açıldığında lag olur oyun çöker korkusu yaşadık.
Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Açılış Beklediğimizden çok farklı olarak mükemmel geçti.
Açılış için gösterdiğiniz çabadan dolayı sizlere sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum.
Gel gelelim exp olayına ve pk diye adlandırdığımız bölgede çok ciddi sıkıntı var !
72 lwl oldum charımı rowa bırakamıyorum.
Neden !
o kadar çok yaşamaya başladıkki
Şuan Gözümde "Server Is Full" ve "Zone Full" yazılarının hiç bir farkı yok
Yaptığınız Global chat penceresi çok mükemmel Bir olay fakat aranan partiye gidemedikten sonra ne yapabilirizki !
Ve Death Valley Bölgesi
Galia Serverında Oynamaktayım
oynadığım Serverda Yayıncı "FUATASLAN" dan başka Protean yok !
Heryer Lunaskar
Heryer Ama Heryer !
Karşı ırka geçince skill kapanması olayından dolayı geçemiyorum.
Lunaskar Irkı okadar kalabalıkki Artık olay Pk dan Çıkıp Oynatmama seviyesine geldi.
Amaç Sadece insanları oyundan soğutmak . 5 M karşılığı Proteana Geçiş açmanıza Rağmen kimse Geçmiyor
Yayıncılar Bile Geçmiyor !
Bu olaylara acil olarak müdahale etmeniz gerekiyor .
tabi bunu umursamıyorsanız etmeyebilirsiniz.
Yaptığınız Güzel Oyun için Tekrardan Teşekkür Eder
Yazdığım Sorunlar İçin Sitemlerimi Bildiririm.
buraya geldiğimiz yerde forumlar çok hafif eleştiri konuları bile hemen kapatılıp konuyu açanlar forumdan uzaklaştırılıyordu.
konuyu açtım tavrı bekliyorum.
İyi Çalışmalar .