Oyuna Başlamak Istiyorum Geç Mi Kaldım?

Solo oyuncuyum.Oyuna başlamalımıyım?

• Evet,Kendi başına birşeyler yapabilirsin.

• Hayır,Ekip olmadan hiçbirşey yapamazsın.

• Oyun içinde bir ekibe dahil olmak kolay,

• Kendi başına LWL atlayıp item yapabilirsin.

• Hep tek başına oynamak istiyorsan hiç başlama.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

cihad2020mmorpg

Yeni Üye
Merhaba ;

Oyuna başlamak istiyorum fakat forumu incelediğimde craft mesleklerinin bir işe yaramadığından bahsedilmiş solo oyuncuların ekiplere karşı açık ara ezildiğinden bahsedilmiş.Para yatıranların diğer oyunculara üstün geldiğinden bahsedilmiş.

Oyunun güncel durumu hakkında bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

PrioVendetta

Üye
Merhaba ;

Oyuna başlamak istiyorum fakat forumu incelediğimde craft mesleklerinin bir işe yaramadığından bahsedilmiş solo oyuncuların ekiplere karşı açık ara ezildiğinden bahsedilmiş.Para yatıranların diğer oyunculara üstün geldiğinden bahsedilmiş.

Oyunun güncel durumu hakkında bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Selam bende bir buçuk ay oldu başlayalı bir clana girdim akşamları pk farm keyifli denemeni öneririm. Bi ekibe dahil olman tabii ki seni öne taşıyacak başlayıp gör zamanla charını geliştirebileceğini düşünüyorum solo oynasan bile.

ziebennbk

Üye
zamanın varsa farm yapıp charı ufaktan dizebilirsin. hakeza level da kasman çok sorun olmaz. Zaten şuan level kasanlar zaten genelde solo oyuncular. ancak pk için ekibe/klana ihtiyacın var. oyunun solo pksı hiç yok desek yeridir.

Para yatıran oyuncu elbet diğer oyuncunun önüne geçecek. bu oyunun yapısı zaten buna çok müsait. eğer ki para yatıran oyuncunun öbürlerinin önüne geçmesinden rahatsız oluyorsan f2p oyun oynamamanızı öneririm. çünkü f2p demek parayla avantaj sağlayabilirsin demek.

Öte yandan oyundaki itemler arasında devasa farklar yok. düzgün bir oyunculuk ve ortalama bir itemle ve ekip ile oynarsan oyundan keyif alırsın. elbet sizi rahat kesecek adamlar olacak ancak zamanla item koydukça bu fark azalacak. şuan piyasada itemlerin fiyatları çok uygun. ortalama bir char yapmak için çok efor sarfetmene gerek yok.

Anthelior

Üye
Tek başına bir yere varman çooooook zor. Ekip olmadan yaş iş.

RainOfFire

Üye
Bence yeni server ı bekle , şuan da diğer oyunculara yetişmen çok zor olur , dışardan kaynak aktarmadan yetişmen imkansız hatta. Eğlence olsun oyunuda öğreneyim dersen öyle takılmalık başlayabilirsin ama
arkadasin dedigine katilaraktan 85 lvl bi karakter al job farketmez, rogue mage revacta. bi premium alirsin kill gorevlerini yapip kaleb e girersin sabah 8 aksam 8 30 da temple var bi sekilde dizersin karakterini. hizli gitmek istersen parani yatirirsin item alirsin ama kendi yagimda kavrulayim dersen karakter alip bu sekilde az bi masrafla da ilerleyebilirsin.

levbom

Üye
hocam 0dan başlayacaksınız 85e kadar 3 5 aydan önce kasamazsınz. o aradada sürekli sinir krizi geçirirsiniz.
2. zindana gir item al charını dizle uğraşacaksanız hiç ümitlenmeyin gerçekten çok zor item alıpda charı dizmeniz.
naçizane tavsiyem yeni bir karakter alıp üzerine biraz item koyup güzel bir klana girmeniz gerisini gene yavaş yavaş yaparsınız.
bu arada inferno ve kill görevlerinden gelen kutu ve kristalleri satarak para kazanabilirsiniz.
ama buradaki yavaş gerçekten yavaş.

Pitou

Üye
Market fiyatlarına bakmadın heralde :)

RickSancheZz

Üye
solo başlamanda bir sorun yok ama solo devam etmende sorun var :) başla ama levelini kasınca mutlaka bi ekibe gir.

N3v3N

Üye
Nft char alıp pk atan bir clana dahil olabilirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt