İstek Oyuna birden çok hesap ile girmek REZALET!

minxs

Üye
adamlar 8 kişilik yere 5 ayrı kendi hesaplarını sokup 3 kişi 5 hesabı kasıyor bunun taksi ile farkı yok kasıp zaten hesapları satıyorlar lütfen buna da bir çare getirin herkes böyle yaparsa slot BULAMAYIZZZZ LÜTFEN ŞUNLARA BİR ÇARE BULUN!!!!

SLOTTA BOŞ DURANLAR;
DontLookME LeaveUsAlone Damper GetOutHere
YouCantBearMe Slotta kasanlar; Eraycinar MMasterMage Magemto

Ekli dosyalar

• taksi.png
    taksi.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 148

Alkoer

Üye
yasak mı yan char kasmak?
sizce bu arkadaşlar 3 aydır yan çarmı kasıyor ?

birçok oyunda mevcuttur ip sınırlaması. aynı ip den en fazla 1 kişi girer premium varsa 2 kişi gibi örnek olarak. bu şekilde birden çok fazla pc sahip olan farmer dediğimiz oyuncu kitlesi oyuna zarar verir.

minxs

Üye
kardeşim bu yan çarlıktan çıkmış adam slota çöküyor
taksi denilen şey; para karşılığı bir iş yapmak ise
bu arkadaşlar da 5 tane hesap sokup saatte 12 m para kasıpp üstüne çarları 65 yapıp satıyorlar para kazanmıış olmuyorlar mı sizcede ?

haberler14

Üye
adamlar 8 kişilik yere 5 ayrı kendi hesaplarını sokup 3 kişi 5 hesabı kasıyor bunun taksi ile farkı yok kasıp zaten hesapları satıyorlar lütfen buna da bir çare getirin herkes böyle yaparsa slot BULAMAYIZZZZ LÜTFEN ŞUNLARA BİR ÇARE BULUN!!!!

SLOTTA BOŞ DURANLAR;
DontLookME LeaveUsAlone Damper GetOutHere
YouCantBearMe Slotta kasanlar; Eraycinar MMasterMage Magemto
benimde 2 bilgisayarım var neden giremeiyecekmişim bu işi yapabilen oyunda ender adam cıkar öyle artık 2 3 milyara bilgisayar alıpta bu oyunu açaçak bilgisayar yok adamlar makro falan kullanıyosa şikayet et yok kullanmıyolarsa ne sıkıntı var

haberler14

Üye
sizce bu arkadaşlar 3 aydır yan çarmı kasıyor ?

birçok oyunda mevcuttur ip sınırlaması. aynı ip den en fazla 1 kişi girer premium varsa 2 kişi gibi örnek olarak. bu şekilde birden çok fazla pc sahip olan farmer dediğimiz oyuncu kitlesi oyuna zarar verir.
zindana ben niye 2 hesabımla sıra sıra giremeyecem ip sınırlaması tam bir saçmalıktır 65 hesap kastım şimdi yeniden hesap kasmayacamı zindandan şansımı artırmak istiyorum sen her forumdaki konuya maydonoz oluyosun asıl sana kısıtlama şart

anartonya

Üye
zindana ben niye 2 hesabımla sıra sıra giremeyecem ip sınırlaması tam bir saçmalıktır 65 hesap kastım şimdi yeniden hesap kasmayacamı zindandan şansımı artırmak istiyorum sen her forumdaki konuya maydonoz oluyosun asıl sana kısıtlama şart
sen kesinlikle hile kullanıyorsun ve onlardan birisin ben şuan ikna oldum senin taksici olduğuna. Muhtemelen de çoklu hesap programı falan kullanıyorsun 3-5 çar kasıp satıyosun.

RionLi

Üye
Abi bırakın oyun bunlarla değil mevcut sorunlarla ilgllensin kim neyi ne kadar kasıyor boşverin oyunda lag ping v.s camp kapanma sorunu bunlar çözülsün craft gelsin oyuncular sıkılmasın

Alkoer

Üye
istediğin kadar hesap kasabilirsin. ama bu konudaki arkadaş gibi 30tane pc alıp hepsini aynı anda oyuna sokup 65lv çarınla oturan çarları kasarsan bu oyun kurallarına göre yasak.

başka insanların hakkını çalıyorsun. 1pc 1 hesap ile 24 saat 99999 tane hesapla zindan gir xp kas lafım yok.

FANTECH

Üye
Abi bebek gibisiniz 5 tane camp var adamlar arkadaşını kasıyor diye ağlıyorsunuz madem yüreğiniz var toplayın arkadaşınızı girin Ks ye birlik olun barındırmayın adamları. Aynı bilgisayardan açabileceklerini düşünmüyorum ve bencede aynı IP den 2 den fazla karakter oyuna girememeli, İnternet kafelerede bi çözüm bulsunlar artık

Maximiliantr

Üye
Abi bebek gibisiniz 5 tane camp var adamlar arkadaşını kasıyor diye ağlıyorsunuz madem yüreğiniz var toplayın arkadaşınızı girin Ks ye birlik olun barındırmayın adamları. Aynı bilgisayardan açabileceklerini düşünmüyorum ve bencede aynı IP den 2 den fazla karakter oyuna girememeli, İnternet kafelerede bi çözüm bulsunlar artık
yahu şimdi ben kardeşimle yada kuzenimle aynı odada laptop ile oyunu oynuyorum farzet aynı modem üzerinden 2. chara girememek kadar saçma bir şey mi var. Bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçmez insan, bunlar yan charları aynı ip üzerinden de açmıyorlar char sahiplerinin bilgisayarına bağlanıp açıyorlar. Bir deli bir kuyuya taş atıyor 40 akıllı peşinden gidiyor. Dediğin gibi Toplansın Ks atsınlar slotlar kimsenin tapulu malı değil.

FANTECH

Üye
yahu şimdi ben kardeşimle yada kuzenimle aynı odada laptop ile oyunu oynuyorum farzet aynı modem üzerinden 2. chara girememek kadar saçma bir şey mi var. Bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçmez insan, bunlar yan charları aynı ip üzerinden de açmıyorlar char sahiplerinin bilgisayarına bağlanıp açıyorlar. Bir deli bir kuyuya taş atıyor 40 akıllı peşinden gidiyor. Dediğin gibi Toplansın Ks atsınlar slotlar kimsenin tapulu malı değil.
Bunu suistimal edenler için getirebilirler diye düşünüyorum crystal etkinliğine 8 tane karakteri koyar afk kalır chestini alır çıkar adam ceza alsa koymazki alacağını almış adam veya 8 tane premiumsuz hesabı bağlar makroya bırakır oyuna para sokar satar hiç bir katkısı yok oyuna bunların önüne geçmek için getirilebilir diye düşünüyorum getirilsin diye kimsenin yakasına yakışamam fakat fikir olarak kendimce hoş karşılayabildiğim bir durum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt