Oyuna Dönüş Ve Ilk Izlenimler

FAD_0

Üye
Merhaba fps sorunları sebebiyle ara verdiğim oyuna geri döüş yaptım. Konuyu açma sebebim benim gibi geri dönen oyuncular varsa ilk izlenimlerimi yetkililerle paylaşmak ve oyunun gelişimine faydalı olabilmek.
  • ilk günümde yeni premiumlar aktif olmuştu bende asas-okçu / farm-pk takılırım diye farm premium aldım. Malesef fark ettim ki skill sıfırlama özelliği kaldırılmış. Şahsen çok farm da atmıyorum pk' da günde 2 sc kadar atıyorum sosyal bir oyuncu olarak muhtemelen vixeni satıp en düşük premiumdan devam etmekle diğer premiumlar arasında bir fark hissedemiyorum. Skill sıfırlamayı kaldırmanıza gerçekten üzüldüm. Birde hepsini kapsayan premiumu aldığımız zaman neden anlık olarak değişim yapmak zorundayız onuda anlamadım. Premium aktif olduğunda hep xp hem drop hem de diğer tüm özellikler aktif olması kolaylığı varken üstten başka premıum a geçiş yapma zorunluğu çok anlamlı gelmedi. Dip not olarak üzerinizde para varken alışkanlıkla farm premıumda skill sıfırlama riski de var.
  • AH nin aktif olmamasına ve premıumlara göre çok sınırlı olmasına çok sevindiğimi söyleyemem. Neden bilgisayarların sürekli açık kalması için çalışma yapılıyor onuda anlamıyorum. Gerçekten hurafelerde döndüğü gibi mining mi yapıyoruz çarı pazara bırakınca :) öyleyle bizede kazanç sağlayın ortak olalım en azından.
  • Asas oynamaya çalışıyorum ilk başlarda herkesin sharp eye si mi var nasıl görüyorlar derken bug olduğunu öğrendim asas oyuncuları zaten çok üstün bir sınıf konumunda değil umarım görünmezlik düzelirde pk atmaya başlıyabiliriz.
  • Fps performansı bıraktığımdan oldukça iyiydi. En azından artık oyunu oynıyabiliyorum. 1050 ti ekran kartına sahip 4-5 yıllık bir oyuncu laptop kullanıyorum. Umarım daha da stabil hale gelir ve savaşlara yada dv orta bölgesinde kalabalik saatlerde pk atabilirim.
-Cloud game için bir baktım malum fps sorunları çözülene kadar ama o da halen kullanılabilir bir seviyede bence değil. Öneri olarak 12 saatlik satın alım süresini pazar kurma engellenerek row gibi günlük 2 saat oyun oynayan birine 4-5 gün yetecek şekilde ayarlayabilirseniz bence daha kullanışlı olabilir.
-Oyunun toplayıcılık mesleklerini seviyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt